UMALO SE NISAM UDALA ZA STARCA Na dan venčanja ostavila 40 godina starijeg milionera, javno objavila rakid, a objašnjenje je urnebesno

Slobodanka Ćorić Vesti 27.07.2023 13:45 0

Snimak na društvenoj mreži je brzo postao viralan, a njeni pratioci pružili su joj veliku podršku

brak

Printscreen/Youtube

Da i u stvarnom životu postoje priče koje ste mogli samo u filmu da vidite, dokazala je američka influenserka Erika Mozer (23), koja iza sebe ima vrlo zanimljivu priču. Ona je bila deo projekta "Brak milionera" iz 2021. godine u kojoj je jedna osoba izuzetno bogata, a druga nije.

Erika je bila u vezi sa 70-godišnjim milionerom Rikom Sajksom, čak su se i verili, ali na dan venčanja, mlada se probudila i odlučila je da ipak ne želi da stupi u taj brak. Mediji su brujali o ovom javnom raskidu na dan svadbe, a Erika je konačno progovorila o tom danu i otkrila zbog čega je odlučila da ne želi da se uda za milionera.

 

"Skoro sam se udala za 70-godišnjeg muškarca na nacionalnoj televiziji, ali sam ga napustila na dan našeg venčanja. Konačno sam došla sebi. Bili smo mnogo drugačiji, ne bi uspelo", priznala je Erika na svom TikTok profilu. Snimak na društvenoj mreži je brzo postao viralan, a njeni pratioci pružili su joj veliku podršku.

"Iskreno, nakon gledanja te epizode, ​​osetio sam ludo poštovanje prema tebi. Većina žena u tvojim cipelama bi se ipak odlučila za taj novac", "Sve vreme sam navijao da ga napustiš, dobro je što si shvatila koliko vrediš", pisali su mnogi, dok je bilo i onih koji su žalili zbog raskida, jer je pomenuti milioner Eriku obožavao.

Komentari (0)
Loading