"Za to sam se borio, godine odricanja i mučenja": Evo šta Srbi kažu zašto su singl (ANKETA)

Slobodanka Ćorić Vesti 18.07.2023 20:51 0

Da li ste vi od onih koji su zadovoljni u vezi i uživaju sa svojim parterom, ali isto tako želite da i vaši slobodni prijatelji pronađu srodnu dušu

"Za to sam se borio, godine odricanja i mučenja": Evo šta Srbi kažu zašto su singl (ANKETA)

unsplash.com

Samački život se neretko prikazuju kao vrsta čistilišta za one koje su prisiljeni da izdrže dok ne pronađu svoje srodne duše. S druge strane kada nismo u vezi, zaista imamo vremena da razjasnimo šta nam je važno i šta cenimo.

I to je vreme kada možete ponovo da razmislite o lekcijama naučenim iz prošlih odnosa. Biti samac savršeno je vreme za preispitivanje ko ste i gde želite da budete u životu. Koje promene želite da izvršite? Koje biste časove, udruženja ili nove stavove želeli da razvijete? Možete da ojačate svoja prijateljstva, možete da shvatite šta je najvažnije za vas - imate puno slobode.

Biti u vezi nije uvek optimalni izbor za sve. Biti samac i srećan izgleda kao jedina održiva opcija za nekoga ko traži ljubav i ne pronalazi je.

Naša anketa "Zašto ste singl" je sprovodena na internetu, što je moglo da odvrati deo starijih ljudi od učešća, ili da privuče ljude koji žive sami. Bilo kako bilo, svedoci smo bar po komentatima da se veliki broj mladih izjasnio da nisu u vezi jer je to njihov izbor.

Lako je zaključiti da nešto u vezi sa modernim načinom života povećava stopu samaca kod mladih ljudi.

Goran

"Za to sam se borio, godine odricanja i mučenja i zaslužio sam"!

Mirijana

"Tako mi se hoće kad mogu".

Milan

"Teško je danas naći kvalitetnu osobu koja će da te razume i podrži u životu... Onda kad veza malo odmakne tu se vide i neke mane. Ja lično na to zažmurim na jedno oko i ćutim zarad opstanka ali ne zavisi sve od mene".

Slobodanka

"Dobro mi je ovako. Sasvim sam samostalna i ni od koga ne zavisim".

Dejan

"Zato što je u ovom vremenu tako najbolje".

Srđan

"Tako je suđeno"!

Komentari (0)
Loading