Nataša je nastavnica u koju su zaljubljeni svi učenici: Problem nastaje kad tate dođu u školu, evo šta traže od nje

Jelena Vukelić Vesti 30.06.2023 14:39 0

Zadivljujuća plavuša, koja ima blizu 30 hiljada pratilaca na TikToku, otkrila je da interesovanje za njom raste čim saznaju da je nastavnica geografije.

Nataša

Printscreen/TikTok

Čak i očevi njenih učenika pokušavaju da je odvuku u krevet, a nije propusila ni da objasni da često nude pažnju u zamenu za bolje ocene.

Iako svi smo bili tajno zaljubljeni u jednog od naših nastavnika dok smo odrastali – Nataša Koldston, 28, iz Teksasa, SAD, nije samo tiha patnja učenika već i njihovih očeva.

Njeni fanovi su toliko fascinirani njenom lepotom da je otvoreno mole za sastanak, a Nataša se ne libi da podeli snimak u uskoj odeći i pita kako izgleda.


„Mogu li da dobijem privatne časove“ napisao je ispod njenog videa jedan komentator dok je drugi dodao da sa njenog časa nikada ne bi pobegao.

Uprkos tome što je muškarci svakodnevno jure, zgodna učiteljica je otkrila da je trenutno sama i da nema partnera.

Nedavno je još jedna učiteljica zapalila internet nakon što je rekla da voli da nosi neprikladnu odeću u školu. Gospođica Sesil, koja je podelila video na kojem prikazuje koju garderobu bira za posao, na TikToku, kaže da ljudi pretpostavljaju da su svi vaspitači „stari i dosadni“. U jednom video snimku, ona pozira pred kamerom dok pokazuje šta nosi na posao - i šta je ispod nje. Mnogi smatraju da ovo ipak nije prikladno.

Komentari (0)
Loading