"Hvali se gospođa jer je menjala po trojicu nedeljno": Najskandalozniji ples u Srbiji, na udaru su kritika, al ih baš briga

Vesti 27.06.2023 11:31 0

Na instagram stranici „Videji_8“, pojavio se snimak sa jedne svadbe sa naših prostora, zbog kog su, nećemo reći većina, već svi bili zgroženi

ples

Printscreen/Instagram

Prvi svadbeni ples je emotivan momenat, koji, uz pesmu koja ima dublji značaj za mladence, treba da bude nešto što će ostati u sećanju kako njima, tako i svim pristunim gostima. Ipak, snimak koji je nedavno postao viralan ostaće u sećanju ljudima širom Balana – mada definitivno ne po dobrom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @videji_8

Na instagram stranici „Videji_8“, pojavio se snimak sa jedne svadbe sa naših prostora, zbog kog su, nećemo reći većina, već svi bili zgroženi. Od pesme, do plesa, do mladine haljine, sve je bilo, kako su mnogi rekli „transfer blama“.

Kako se može čuti na snimku, veseli razigrani novopečeni bračni par za svoj prvi ples odabrao je domaći hit „Isti igrači“. Da sama pesma jeste hit, stoji. Da pesma nije za prvi ples, i te kako stoji, a oko toga su se svi do jednog korisnika ove mreže složili u komentarima.

Gledajući snimak, primetićete kako su se, dok su ih gosti snimali, mladenci veselo „bacali“ po podijumu. Atraktivna mlada je sve vreme, držala svoju haljinu da joj ne spadne, dok je mladoženja u nekom trenutku čak odlučio da baci cigaru na pod. Ipak najveći „transfer blama“ desio se kod je mladoženja kod teksta „mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu“ pokazao na ženski deo gostiju.

- „Meni je ovo nelagodno da gledam“

Sve ove situacije izazvale su bes kod ljudi koji su odgledali video snimak. A u komentarima je teško bilo naći pozitivan komentar.

- „Prejadno“,

- „‘Mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu’ i pokazuje na gošće, kume i familiju“ ,

- „Meni je ovo prestrašno“, 

- A što joj duva dim u facu, ja ne mogu“,

- „Jel’ ona to drži haljinu da joj grudi ne ispadnu“,

- „Meni je ovo nelagodno da gledam“,

- „Ali ovaj dim i ovo bacanje cigarete, užas“,

- „Zamisli ples ti bude uz ovu pesmu, Bože Gospode“,

- „Malo onako degutantno“, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod ovog video snimka.

Komentari (0)
Loading