Mnoge žene će RAZBESNETI: Ovaj muškarac ima 54 godine i listu uslova za devojke koje žele da izlaze sa njim

Vesti 11.06.2023 15:30 0

Muškarac je objavio svoju listu uslova i izazvao bes na društvenim mrežama

muškarac

Shutterstock

Kada je reč o zabavljanju, važno je da upoznate osobu pre nego što je procenite na osnovu njenog izgleda. Ali jedan 54-godišnji muškarac kaže da neće razmišljati o zabavljanju sa ženom koja ne ispunjava njegove stroge uslove.

Na Fejsbuku je podelio status u kome je detaljno opisano šta tačno želi od žene - od starosne dobi, težine, visine i hobija. Međutim, mnogi su ga kritikovali zbog njegovih nemogućih zahteva i pozivali žene da se drže podalje od njega i drugih sa sličnim načinom razmišljanja, prenosi Miror. Njegov post glasi: „Ja sam 54-godišnjak, tek razveden, hrišćanin. Visok sam 192 cm i težak 89 kilograma. Ja sam u odličnoj formi. Posedujem sopstvenu kuću i dva nova automobila i imam veoma dobar posao. Tražim pobožnu ženu od 18 do 25 godina koja želi da osnuje porodicu. Morate biti ispod 54 kilograma i ne viši od 167 centimetara.


Iako i sam ima troje dece, očekuje da mu buduća supruga bude nevina koja je spremna da se brine o njegovoj deci. „Bez tetovaža, bez pirsinga i ne želim nikoga ko puši i pije“, dodao je, „Moraš biti nevin. Unosim mnogo u vezu i morate da volite decu. Imam ih tri'. Kada je u pitanju izgled, on zahteva od žene da postigne 7/10 ili više i traži od njih da pošalju slike sa kratkom porukom kako bi on mogao da odluči da li su vredne njegovog vremena. Ogorčeni, korisnici društvenih mreža brzo su osudili muškarca zbog njegovih 'uznemirujućih' zahteva, pri čemu je jedan rekao: 'Dovoljno je star da joj bude deda i još uvek zahteva devicu.' Drugi korisnik je dodao: „Voleo bih da vidim njegovu fotografiju.“ Treći se nadovezao: „Da li je svestan da ima dosta momaka bez njegovog tereta koji su 30 godina mlađi od njega i koji se takmiče za iste dame koje nude iste stvari – vrhunsku fizičku kondiciju i budućnost koja ne počinje sigurnom propašću“. Drugi korisnik je dodao: „Nikada nisam bio srećniji što imam 77 kilograma i imam tetovaže i pirsing.

 
Komentari (0)
Loading