Mladoženja je doslovno OSRAMOTIO mladu na dan venčanja: Nije mogla ni da sanja da će da ispriča njen peh s početka njihove veze

Vesti 09.06.2023 09:00 0

Mladoženja se našalio na njen račun, a mladi je vidno bilo neprijatno

mlada i mladoženja

Shutterstock

 

Mladoženja je postao "viralan" nakon što je održao govor na svom venčanju u kojem je otkrio "šokantnu" stvar koju je njegova mlada uradila tokom njihovog prvog susreta.

Ijan Jang je odlučio da iznenadi sve iskrenom, i nešto manje romantičnom pričom o njihovom susretu, od one koju su prvobitno ispričali porodici i prijateljima, prenosi NY Post.

„Osećam da Keti i ja danas moramo da budemo malo iskreniji sa svima vama“, započeo je govor, dok ga je mlada zbunjeno gledala, „rekli smo vam da smo se prvi put sreli u noćnom klubu, razgovarali smo malo i poljubili se kasnije i noću. Iako je to istina, izostavili smo nekoliko delova usput."

Dok su se gosti kikotali, čekajući da se njegov govor nastavi, Ketino lice je bilo crveno od stida. Ijan je potom nastavio svoj govor, rekavši da je nakon njihovog prvog poljupca priča krenula u malo drugačijem pravcu.

- Posle sam joj se izvinio što nisam bio toliko pričljiv i, iako će to i danas negirati, rekla mi je: "Zašto ne uzmeš moj broj da idemo na sastanak?"

- Već neko vreme nisam baš flertovao sa devojkama i bio sam toliko zbunjen da nisam ni uzeo njen broj, već sam umesto toga izašao da nam donesem par pića kao pravi džentlmen, nastavio je. Međutim, kada se Ijan vratio da joj da piće, zatekao je Keti kako se ljubi sa drugim muškarcem.

- U svom stilu popio sam dva pića i vratio se na plesni podijum. I dan-danas sam nervozan kada odemo u bar jer ne mogu da je ostavim bez nadzora – našalio se, dok su gosti prasnuli u smeh, a Keti je sakrila lice rukama.

Njegov govor je objavljen na Tik Toku, gde je prikupio više od 1,6 miliona pregleda, a korisnici su rekli da nisu očekivali ovakav obrt priče. I dok su mnogi mislili da je njegov govor bio urnebesan, drugi su smatrali da je nepotrebno "osramotiti" mladu na dan njenog venčanja.

- Da li si morao da spavaš na hotelskom kauču? – našalio se jedan korisnik.

„Znao je da će joj biti smešno, odlična priča“, prokomentarisao je drugi korisnik, dok je treći dodao:

„Apsolutno sjajno“.

Komentari (0)
Loading