Kada se pojavila na maturi, svi su gledali u njenu haljinu: Devojka je pokazala da je potrebna samo mašta, a ne i mnogo para

Vesti 30.05.2023 16:22 0

Devojke i devojčice osim lepe haljine, često za ovu priliku odlaze kod frizera i profesionalnih šminkera kako bi njihov izgled bio upotpunjen

Kada se pojavila na maturi, svi su gledali u njenu haljinu: Devojka je pokazala da je potrebna samo mašta, a ne i mnogo para

Printscreen/TikTok

Euforija koja hvata maturante pred važnu svečanost, odnosno matursko veče koje ih čeka, svima je dobro poznata. Novac koji treba izdvojiti za lepe haljine, košulje, pantalone i cipele koje će maturanti odabrati za sebe, veliki je udarac po džep roditelja. Matura se jednom proslavlja pa tako roditelji ne žale novac koji će im isprazniti novčanik kada treba "opremiti" maturanta.

Devojke i devojčice osim lepe haljine, često za ovu priliku odlaze kod frizera i profesionalnih šminkera kako bi njihov izgled bio upotpunjen. Sve to može dosta koštati.

Jedna devojka sa Tiktok-a želela je da pokaže svima kako za lep izgled nije nužno izdvojiti veliki novac od roditelja, već da uz malo maštovitosti i dosetljivosti možemo sami napraviti unikatni izgled. Ova maturantkinja je pokazala u jednoj objavi kako je njena majka davne 1993. godine nosila predivnu glamuroznu svetlucavu haljinu, pa je odlučila da upravo nju obuče 30 godina kasnije.

 

 

Tiktokerka ju je iznela na svoj način, ali ništa manje atraktivnije od svoje majke, prilagodivši je šminci i nakitu koji prate današnji trend. Objavu ove tiktokerke lajkovalo je više od 238.000 ljudi, koji su bili oduševljeni njenom dosetljivošću i idejom.

- Haljina je božanstvena, ne mogu da verujem da je bila u trendu pre čak 30 godina-

- Ona je bila ispred svog vremena! Atraktivno!

- Ta haljina sjajno izgleda na svakoj od vas -

- Majka je zapravo čuvala haljinu za tebe - komentarisale su Tiktokerke.

Mnogi su bili oduševljeni ovim potezom mlade devojke, rekavši joj kako je uštedela novac roditelja a istovremeno obukla najlepšu uspomenu svoje majke i tako je haljinu spasila od zaborava. Većina joj je uputila komplimente kako na mladim osoba sve sjajno izgleda i da bi bilo potpuno suludo bacati pare za jedno veče i kupovati glamuroznu haljinu kad je već njena majka jednu takvu posedovala.

Komentari (0)
Loading