Uhvatila je muža na delu sa ljubavnicom: Nisu očekivali njeno pojavljivanje, a žene ostrašćeno komentarišu šta bi radile na njenom mestu

Vesti 29.05.2023 11:51 0

Ovo je snimak zbog kog su žene "poludile", ušle su u kožu prevarene žene

Uhvatila je muža na delu sa ljubavnicom: Nisu očekivali njeno pojavljivanje, a žene ostrašćeno komentarišu šta bi radile na njenom mestu

Printscreen/TikTok

 

Ovaj video je nedavno postao viralan na Redditu, a sada ga korisnici širom mreže deljenja, uključujući i TikTok. Mnogi su se složili da je ovo najbolji način osvete za one koji su prevareni.

Naime, ovaj muškarac je svojoj supruzi rekao da će "ići da gleda utakmicu s prijateljima", dok je zapravo otišao na lokaciju koja je udaljena oko tri sata vožnje od njihovog doma. Mnogi su očekivali veliku dramu, ali korisnici društvenih mreža su primetili hladnoću u ženinom glasu. Kada se pojavila na mestu susreta, ljubavnica je zračila osmehom, a zatim je usledio razgovor potpuno normalnim tonom.

Supruga: "Šta se dešava?"

Suprug: "Večeramo."

Supruga: "A ko si ti?"

Ljubavnica: "Ja sam prijateljica."

Supruga: "Prijateljica s posla ili...?"

Ljubavnica: "Da, ja sam prijateljica."

Supruga: "Dobro. Ja sam njegova supruga. Kakva si ti vrsta prijateljice?"

Suprug: "Radimo zajedno."

Supruga: "Da li si znala da su naša deca večeras planirala noćenje dok vi uživate u Bel Airu, tri sata vožnje odavde? Da li si to znala? Očajna si, jednostavno očajna."

Nakon ovih reči, ljubavnica je skinula osmeh s lica, dok je suprug jednostavno ustao i otišao. Mnogi korisnici su pohvalili reakciju supruge koja je uspela da reši situaciju normalnim razgovorom.

Komentari (0)
Loading