Scenario kao iz BAJKE: Sreli su se jednom u autobusu, a nakon DVE GODINE desilo se nešto POTPUNO NEVEROVATNO!

Vesti 21.08.2021 22:45 0

Devojka (24) iz Sijatla u viralnom TikTok videu objašnjava kako je pronašla momka sa kojim je davne 2019. godine razmenila poglede u autobusu, i to preko aplikacije za upoznavanje.

Scenario kao iz BAJKE: Sreli su se jednom u autobusu, a nakon DVE GODINE desilo se nešto POTPUNO NEVEROVATNO!

Printscreen/TikTok

Na početku videa, dizajnerka - koja je iz Sijetla u Sjedinjenim Državama - objasnila je da joj je u dva navrata zapeo za oko jedan momak i to u javnom prevozu. U pokušaju da ga konačno pronađe nakon njihovih kratkih susreta, upustila se u potragu za njim na jednoj aplikaciji za upoznavanje.

U opisu svog profila rekla je: "Razmenili smo poglede u autobusu 70 u novembru 2019. i ponovo u januaru 2020. Ako se prepoznaješ daj mi super lajk." Igrom slučaja, momek je imao profil na ovoj aplikaciji i kada je video opis, posluđao je zahtev dizajnerke. 

Momak zvan Greg napisao je: "U redu, ovo je možda sramotno ... Ali mislim da pričaš o meni u svom opisu?"

Odgovorila je da je on "100 odsto" momak kojeg je tražila i brzo su se dogovorili da odu na piće. Ovaj video koji je je zbog srećnog kraja pokupio više od 100.000 lajkova i pogledan je više od 600.000 puta.

 

 

Jedna osoba je napisala: "O moj bože, ovo može da bude film", a druga je napisala "Ovo je najbolja ljubavna priča koju sam do sada čula". 

Devojka iz Sijetla je u naknadnom videu otkrila da je prvi izlazak trajao 11 sati, drugi devet sati, i treći je trajao 11 sati.

Navodeći je je obavestila sve da su sada zvanično momak i devojka i dodala: "Suvišno je reći da volimo da se družimo." 

Komentari (0)
Loading