"Hvala vam draga omladino na ovakvom PONIŽENJU": Srbija je BESNA zbog žurke koja se dogodila nakon masakra

Vesti 10.05.2023 19:30 2

Na društvenim mrežama se širi fotografija sa jedne žurke koja se dogodila posle masakra koji je potresao Srbiju

"Hvala vam draga omladino na ovakvom PONIŽENJU": Srbija je BESNA zbog žurke koja se dogodila nakon masakra

Shutterstock

Posle stravičnog događaja koji je uzdrmao Srbiju, na društvenim mrežama se pojavila fotografija sa jedne zabave koja je izazvala kontroverze i zgražavanje javnosti. Na fotografiji se vidi kako prisutni na zabavi odaju počast žrtvama minutom ćutanja, dok je devojka koja je objavila fotografiju uz nju napisala: "Počivajte u miru, anđeli naši." Ovaj gest je naišao na osude i negodovanja, s obzirom na to da se činilo da nije primeren nakon tako tragičnog događaja koji je ostavio dubok trag u srpskom društvu.

printscreen/Tviter

 

Brojni su komentari, od prihvatajućeg "Pa šta ako su na žurci, život ide dalje", do "Ljudi koga smo mi vaspitali, poslali u svet"...

Nije utvrđeno gde se ova žurka odigrala.

Mnogi se pitaju gde se ova zabava odigrala i kakvi su bili motivi prisutnih da na ovakav način odaju počast žrtvama. Bez obzira na to, ovo je prilika da se zapitamo o značaju i načinima na koje možemo izraziti saučešće i poštovanje prema žrtvama u situacijama koje zahtevaju ozbiljnost i poštovanje. 

 
Komentari (2)
Loading
citalac
11.05.2023 08:37

nemojte osudjivati. u mom selu je bila svadba i u toku dana udavi se decak iz komsiluka, nisu bili rodjaci. roditelji decaka su insistirali da se svadba nastavi. a dvorista otvorena razdaljina 30 metara.

Dana
11.05.2023 11:20

Sta ocekujete? Da narednih godinu dana cela drzava bude u zalosti? Blago receno...preterujete.