Prelepa Srpkinja iz Jagodine osvojila slavnog boksera: Ne smeta joj još jedna žena u njihovoj vezi, živi punim plućima!

Vesti 18.04.2023 21:40 0

Mihaela Jovanović je osvojila britanskog boksera Dejvida Heja, a trenutno uživaju u brojnim avanturama na odmoru u Kostariki zajedno sa još jednom devojkom poznatog sportiste.

Prelepa Srpkinja iz Jagodine osvojila slavnog boksera: Ne smeta joj još jedna žena u njihovoj vezi, živi punim plućima!

Printscreen/Instagram

Čuveni britanski bokser i nekadašnji šampion sveta u kruzer i teškoj kategoriji Dejvid Hej živi život bez ikakvih ograničenja, isključivo po svojim pravilima. Uprkos fenomenalnim rezultatim u sportskoj karijeri, javnost najviše intrigira njegov izuzetno neobičan ljubavni status. Naime, ne može da zamisli da bude samo sa jednom devojkom u vezi, kako ističe "u trojci je najsrećniji". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Haye (@davidhaye)

 

Već godinama unazad uživa u romansi sa dve devojke istovremeno. Međutim, nedavno je ljubavnu idilu prekinuo raskid sa pevačiom Unom Hili, te je ostao "samo" sa manekenkom Sian Ozborn. 

Jovanovićeva je odrasla u Beču, ali njeni koreni su iz sela Duboke kod Jagodine, odakle joj potiče baka. Međutim, tokom rata u Jugoslaviji devedesetih godina roditelji su izbegli u Austriju. Mihaelu i njenu sestru je odgajala samohrana majka, a detinjstvo joj uopšte nije bilo lako.

 

 

- Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem: "najbolji život ikada" - rekla je Srpkinja.

Pohađala je školu za kuvara, ali napravila je prekretnicu 2015. godine, kada je pokrenula tverk fitnes radionicu u Beču. Kao instruktorka tverkovanja držala je časove i promovisala je svoj ples na društvenim mrežama, koji joj je doneo popularnost i sve veću zaradu.

 

 

Jedno vreme je radila i kao egzotična plesačica na žurkama na Majorci, a sada zarađuje kao bloger za putovanja i fitnes. Ističe da je do sada obišla 55 zemalja, a njene avanture prati preko 30.000 ljudi na Instagramu. Stalno mesto prebivališta joj je na Karibima na ostrvu Sent Martin, mada dosta vremena provodi i u Dubaiju.

 

 

Njeno poslednje putovanje u Kostariku donelo joj je i jedinstveno iskustvo - postala je deo ljubavnog trougla Dejvida Heja, a ovu zanimljiva ljubavna priča počela je početkom 2023. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Haye (@davidhaye)

 

- U početnom poglavlju 2023. godine, potpuno sam uronio u bogatstvo svakog trenutka koji prolazi. Našao sam se u društvu pojedinaca otvorenog srca koji me doživljavaju kroz vizuru mojih svakodnevnih akcija, a ne kroz društvena očekivanja koja se nameću čoveku od 42 godine - zaključio je bokser.

 

 

Komentari (0)
Loading