Vladimir je napravio dete svojoj MAĆEHI: Marina je započela vezu sa svojim POSINKOM dok je bio na raspustu

Vesti 26.05.2023 17:45 0

Marina i Vladimir su sada u srećnom braku i imaju dvoje dece

Vladimir je napravio dete svojoj MAĆEHI: Marina je započela vezu sa svojim POSINKOM dok je bio na raspustu

Printscreen/Instagram

 

Ruska influenserka Marina Balmaševa (37) započela je vezu sa svojim posinkom (23) kada je bio na studentskom raspustu. Sada čekaju svoje drugo dete. Njegov otac i njen bivši muž šokiran je zbog njihove veze.

Marina je inače Vladimiru bila maćeha i odgajala ga je od njegove sedme godine. Marina i Vladimir već imaju ćerku, a njegovog oca Alekseja (47) je napustila kada je Vladimir još bio student - jer se zaljubila u njega.

 

 

Par, koji danas živi u bračnoj zajednici, svoju romansu je započeo tokom raspusta, kada se Vladimir vratio kući sa fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg supruga i Vladimirovog oca samog sa petoro usvojene dece. U postu na Instagramu za svojih 620.000 pratilaca, Ruskinja je rekla: „Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. Za novu trudnoću saznali smo na nasipu u Suhumiju (Crnomorsko odmaralište)."

Komentari na mreži kreću se od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki koje je par dobio. Nakon što je otkrila svoju vezu sa posinkom, Marina je napisala: "Toliko ljudi mi govori da se šminkam, stavljam veštačke trepavice i uvijam stidne dlake - za novog muža.

 

 

Ali, ima jedna stvar - zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastične hirurgije, celulitom, opuštenom kožom i ličnošću kakva jeste. I ne želim da se pretvaram da sam bolja nego što jesam", napisala je ona. Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da se njihov brak završi razvodom.

 

 

Njen bivši suprug Aleksej je ogorčeno rekao novinarima: „Zavela je mog sina – nikada pre nje nije imao devojku. Nisu se stideli da imaju seks dok sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije bilo sa mojim sinom", rekao je za Daily Star.

"Dolazila je u krevet našeg sina uveče dok sam ja spavao, a nakon toga bi se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da ništa nije bilo", rekao je Aleksej, Marinin bivši suprug i Vladimirov otac.

Komentari (0)
Loading