Marta je torbicu izgubila 1954. godine: Pronašla je 65 godina KASNIJE, šokirala se kad je videla šta je unutra

Vesti 14.04.2023 11:00 0

Davne 1954. godine jedna devojčica je izgubila torbicu, a pronađena je šest decenija kasnije gotovo netaknuta.

Marta je torbicu izgubila 1954. godine: Pronašla je 65 godina KASNIJE, šokirala se kad je videla šta je unutra

Shutterstock

Marta Ina Ingam je još bila u školi kada je izgubila tašnu 1954. Čak 65 godina kasnije, obaveštena je da je njena torbica pronađena.

 

 


Marta je išla u školu u Džefersonvilu u Indijani, ali se kasnije preselila na Floridu. Njena torbica je pronađena kada je srušena stara školska zgrada kako bi se napravilo mesto za novu. U torbici je bilo nekoliko stvari.

 

 

 

 

 


Pronađena je lična karta, fotografije, isečci iz novina i omoti slatkiša "Juici Fruits". Unutra je bio raspored košarkaških utakmica, raspored autobusa, koraljno crveni karmin i ukosnica. Pored toga, unutra je bilo pismo u kojem je mladić pozvao Martu da mu bude pratnja na maturskoj večeri.

 

 

 

 

 


„Dragi Marti, čuo sam da te je Pol zamolio da ideš na matursko sa njim – ako ne, jako bih voleo da pođeš sa mnom. P.S. Ako prihvatiš Paulov poziv, molim te zaboravi da sam pitao. Ako te on zamoli, ali još uvek se niste složili, molim vas da razmotrite moj poziv. S ljubavlju Torčer", pisalo je unutra.

U torbici je bilo još jedno pismo mladog Kartera. "Pol je dobar momak, ali ga nikada nećete uhvatiti, prebrzo trči. Ha, ha, ha!", navodi se u pismu.

 

 

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading