Oni su 25 godina u BRAKU, a sada je ovo priznao: "Želim da uvedem još jednog muškarca u naš ljubavni život"

Vesti 07.04.2023 21:54 0

Ona je izgubila volju za "akcijom", a on bi da u njihov ljubavni život uvede još jednog muškarca

Seks

Shutterstock

Jedan muškarac je za The Sun priznao da razmišlja o uključivanju još jednog muškarca u svoj i seksualni život svoje supruge jer je ona izgubila volju za seksom. Kaže: „Umoran sam od celibata, ali ne želim da ga napustim. Trojka bi mogla da nas vrati brzo na početak koji nam je potreban da ponovo pokrenemo seksualni život.

Ovaj par je u braku 25 godina, a kada su prvi put počeli da se zabavljaju tvrde da su imali fantastičan seksualni život: 'Bio je strastven, avanturistički i čest'. Tokom godina, čak i uz posao i podizanje svoje već odrasle dece, uspeli su da imaju redovan seks i da stvari budu interesantne. Ali pre pet godina žena je izgubila želju da vodi ljubav.

„Uveravala me je da sam i dalje privlačan, samo nije imala želju i radije bi čitala ili spavala noću“, dodaje nesrećni suprug i objašnjava kako je sve pokušao da promeni ovu situaciju: „Čak sam je poveo i na drugi medeni mesec u Rimu, gde smo zajedno kao mladenci proveli veoma uzbudljiv vikend. Bila je to bedna katastrofa. Osećala se kao da je pod pritiskom, ja sam se osećao odbačeno i to je pokvarilo naša osećanja.


Od tog nemilog događaja, muž je odustao od pokušaja da ima odnos sa suprugom. On se pretvara da mu je to u redu, ali nije. Dodaje: „Volim je i sve ostalo u našoj vezi je savršeno, ali nisam spreman da se zauvek odreknem te strane života. Nikada nisam mogao da je prevarim, tako da to nije opcija.

Ali onda je došao na neobičnu ideju. Naime, kada su njih dvoje bili mladi, maštali su o trojci sa drugim muškarcem. Žena je zaista želela da doživi tu avanturu, ali nikada nisu dobili priliku. Sada, nesrećni muž želi da uključi drugog muškarca u svoj seksualni život u nadi da će to ponovo zapaliti ženski libido. „Samo nisam siguran kako da joj kažem, ili kog muškarca da izaberem“, rekao je muž. Savetnica za odnose rekao mu je da su njegove namere možda dobre, ali da nije dobro razmislio. Dodaje: „Ako je vaša žena pod pritiskom da zadovolji jednog muškarca, zamislite kako bi se osećala sa dvojicom“. Napominje da je trojka možda bila njena fantazija pre mnogo godina, ali bi stvarnost mogla da bude izuzetno traumatična za nju.

Takođe kaže da se možda neće osećati dobro kada vidi drugog muškarca sa svojom ženom, pogotovo što ona godinama nije želela da ima seks sa njim. Savetnica je pojasnila da je nezainteresovanost za seks verovatno posledica menopauze žene i da seks u troje ne može da popravi hormone. „Morate iskreno da razgovarate sa njom o tome koliko ste uznemireni. Pitajte je da li želi da vidi lekara opšte prakse. I razmislite o savetovanju“, zaključuje stručnjak.


 
Komentari (0)
Loading