19:30 Porodica "Ti si kopija svog oca": Nakon smrti sina iskoristila njegove ćelije da ponovo postane mama i naišla na osudu
18:36 Poznati Niko nije znao da čeka bebu: Kameron Dijaz se porodila u 51. godini, a trudnoću je krila od svih
11:29 Ispovesti Ispovest deteta koje je rodila surogat majka kida dušu: Olivija čvrsto veruje da ovu okrutnu i nemoralnu praksu treba zabraniti, "to me je unakazilo doživotno"
06:59 Porodica Surogat majka mora odmah predati dete: Advokat otkrio detalje oko majčinstva Marije Šerifović
10:14 Porodica Kako je biti surogat majka i roditi dete poznatoj ličnosti: Užasno se ponašala prema meni, flertovala sa mojim mužem
15:44 Porodica NEVEROVATNO TUŽNO Žele se odreći deteta: Unajmili surogat majku, a kad su videli bebu predomislili se
09:00 Poznati Kameron Dijaz konačno pokazala ĆERKU: Devojčicu je skrivala od očiju javnosti, dobila je u petoj deceniji
15:25 Poznati Svi su objavili da je Ana dobila ćerku u 68. godini: Ona je to demantovala, iza rođenja devojčice krije se tužna priča
15:30 Ispovesti Bila je SUROGAT majka i radila je za POZNATU ženu: "Bila je ODVRATNA prema meni, ismevala me i na kraju mi je PAKAO napravila"
21:00 Porodica Ana je dobila ćerku u 68. godini: Pre dve godine je ostala bez sina jedinca, a sada kada je konačno našla razlog sreću, susreće se sa UŽASNIM komentarima
09:55 Poznati Godinama nije mogla da dobije BEBU: Sada je popularna glumica konačno dobila PRVO DETE (FOTO)
12:20 Poznati Sa kim to Kloi Kardašijan čeka drugu BEBU? Krila lepe vesti od SVIH, a novorođenče stiže već u AVGUSTU
12:01 Dom i saveti Zagrejaćete auto bez trošenja goriva: Trik od 10 minuta rešiće vam ovaj problem, nećete morati ni da mrdnete
11:28 Porodica Kako proći jeftinije u organizaciji venčanja? Trošak zaista može biti manji, a evo i kako
10:30 Poznati Princa Harija ovo progoni i danas: Ove Elizabetine reči ne može da zaboravi, tek sad vidi šta je uradio
10:12 Lepota i Moda Mogli biste da ostanete bez kose: Većina ovo radi, a nije ni svesna da tako brže i lakše opada
10:00 Zdravlje Slušajte lekare: Ovih 10 namirnica su bogate mineralom koji je ključan za metabolizam, evo kako da ih uvrstite u ishranu