Zatrudnela je neplanirano, ali nije želela ABORTUS: "Rodila sam ga i dala na usvajanje"

Vesti 02.04.2023 08:45 0

Erin iz SAD danas ima 31 godinu i priseća se kako je pre deset godina zatrudnela nakon veze koju nije shvatala ozbiljno, bila je to, kaže, „više zabave nego prave veze“.

Zatrudnela je neplanirano, ali nije želela ABORTUS: "Rodila sam ga i dala na usvajanje"

Shutterstock

- Nisam bila spremna da postanem majka. Planirala sam da abortiram, ali sam se predomislila i poklonila sina nepoznatoj porodici koja ga je neopisivo želela – prisećala se ona. Posle nekog vremena, Erin se udala i dobila dvoje dece. Nada se da će jednog dana, nakon što njen sin napuni 18 godina, uspostaviti vezu sa njom i svojim polubratom i polusestrom.

Ovo je njena ispovest: 


Studirala sam i znala sam da nisam ni blizu spremna da budem majka. Živela sam pomalo neuredno, ali nije bilo droge ili alkohola. Jednostavno sam osećala da bi detetu bilo bolje sa nekim drugim. Bila sam veoma zabrinuta i nisam znala šta da radim.

Pauzirala sam semestar na fakultetu i otišla u Centar koji je pomagao mladim ženama u svim vrstama borbi, od depresije, poremećaja u ishrani do neplanirane trudnoće. Pre toga, rekla sam Krisu za moj pobačaj.

Ali pozvao sam ga čim sam stigla i rekla: „Pa, ja sam u Luizijani. Nisam imala pobačaj. Žao mi je, ali još uvek sam trudna. Da li ti je to u redu?'. Kris, koji je usvojen kao dete, u početku je bio u šoku, ali me je na kraju podržao da dam naše dete drugoj porodici. Rekao je: 'Da me roditelji nisu usvojili, ne znam šta bi bilo sa mnom'. Odlučila sam se za poluotvoreni tip usvajanja. Odabrala sam porodicu iz Teksasa jer su se činili tako divni i osećala sam veliku povezanost sa njima. Ali nisu svi bili zadovoljni tom odlukom. Krisov otac je želeo da se bori za starateljstvo, ali je Kris uskočio i odvratio ga od toga. Rodila sam sina.

U skladu sa uslovima sporazuma o usvajanju, usvojitelji su mi slali novosti o njemu i njegove fotografije pet godina. U početku mi je bilo teško, moram da priznam, ali sam se stalno podsećala da sam s razlogom izabrala ovu porodicu za njega, kako bi bio okružen ljubavlju i imao život kakav zaslužuje, piše Country Living.
 

Priču našeg portala o ženi koja je prva u Srbiji usvojila dete sa Daunovim sindromom pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading