Ovo pitanje je podelilo Srbiju: Jel samo ja smatram da je ovo IZUVANJE ispred vrata nenormalno?

Vesti 26.02.2023 20:12 7

Da li se vi izuvate ispred vrata?

Ovo pitanje je podelilo Srbiju: Jel samo ja smatram da je ovo IZUVANJE ispred vrata nenormalno?

Shutterstock

Ljude možemo da podelimo slobodno na one koje se izuvaju ispred ulaznih vrata i na one koji ulaze u kuću obuveni.

Jedan Beograđanin je fotografisao otirač pun patika i cipela ispred vrata svog komšije. Ovo pitanje je podelilo Srbiju.

 

 

"Jel samo ja smatram da je ovo izuvanje ispred vrata u zgradi nenormalno?

Ljudi su počeli da ostavljaju svoje komentare ispod pomenute fotografije. 

"Ne, svi smatramo."

" Kao da ulaze u kadu, na kupanje ..."

"Jednako odvratno kao i ovaj komšija koji suši veš ispred vrata...a kad otopli, drži otvorena vrata dok kuva, a kuva skoro svakog dana. Odvratno zaista"

Neki se nisu slagali sa ovakvim komentarima, već im je bilo sasvim prirodno i normalno da se izuju ispred vrata pre samog ulaska u stan.

"Više je nenormalno što ideš okolo i slikaš šta je ispred tudjih vrata i bivaš opterećena time, al dobro :"

"Vi ste svi takvi gadovi da je odvratno čitati vaše komentare, u stvari po vašim komentarima se vidi odakle ste došli".

Koje je vaše mišljenje? Da li je ok ostavljati obuću ispred vrata ili je uneti unutra?

BONUS VIDEO

 

Komentari (7)
Loading
LOLO
26.02.2023 20:56

Beograd je prepun psećih fekalija ( tečnih i čvrstih ) na svakih 2 m, po trotoarima, parkovima, ulicama, na platou ispred hrama Svetom Savi i ne znam gde više. Ne da treba, već morate da ispred vrata izujete cipele ili patike ili papuče... ili šta već, ali...ne ostavljajte ih u zajedničkim prostorima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zora
26.02.2023 21:41

Ako si u zgradi izuvaj se u svom hodniku jer ti prostor pred vratima ne pripada. Ako zivis u privanoj kuci kao ja izuvam se na terasi ispred vrata da moguce blato na cipelama ne unesm u kucu, a to rade i ukucani jer u mom slucaju samo je cistim.

Saska
26.02.2023 23:10

Ne, nisi sam. I ja to smatram nenormalnim.

Dejan
27.02.2023 06:32

Naravno da je ovo ruzno. Moj komsija radi isto, slika mi lici upravo na njegova vrata. Takodje ne shvatam one koji sa obucom kojom su gazili po od kerova posve izasranom gradu slobodno setaju po stanu. Izuvamo se u hodniku od stana, odlazemo obucu za spolja u cipelarnik i obuvamo obucu za stan ili ne obuvamo nista.

Goran
27.02.2023 06:42

Po meni je nenormalno ne uziti se jer je cistije ulaziti u kucu bez cipela sa kojima ste hodali po gradu i gazili po svakakvom izmetu (ptica, pasa, macaka, pacova, miseva...) i tako unositi po kuci ili stanu svakojake bakterije i viruse.

bager
27.02.2023 07:16

Stepeniste je deo zajednickogg prostora i kucnim redom nije dozvoljeno drzati vlastite stvari na stepenistu pa ni ispred vrata,,Upravitelj to resi brzo na sudu,,a jako je bolno da se nadjete sa cipelama punim mokrace ,ispljuvaka ili rasparenom obucom .U zgradi vas je jedino unutrasnji prostor vaseg stana,,bili vlasnik ili stanar isto je pravilo

Bojan
27.02.2023 10:53

U Beogradu smo uvek obuveni ulazili u kuće, obuća se nije skidala. Ima nešto i u raskidu sa otomanskom tradicijom. Po tome se Beograd razlikovao od unutrašnjosti i od recimo Sarajeva, gde je gomila cipela ispred vrata bila redovna pojava, čak i kada su u pitanju bile žurke. Danas sa naglim porastom kućnih ljubimaca neodgovornih vlasnika, u Beogradu, u stanovima gde odrastaju deca, pojava izuvanja verujem da ima opravdanja.