Ko je prelepa BOSANKA za kojom je poludeo ceo svet? Zbog specifične boje kose i očiju, svetski modni magazini se otimaju oko nje

J.V. Vesti 03.04.2023 14:43 1

Bosanka Asima Sefić, jedna od najlepših žena na svetu, bila je i na naslovnoj strani najpoznatijeg modnog magazina "Voug"

Asima Sefić

Printscreen/Facebook/Asima Sefić

Prema naučnim istraživanjima, riđokosih ljudi sa plavim očima, na planeti je svega 0,17 odsto, a svojom posebnom lepotom oduševila je svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)

 

"Za priznanje koje je stiglo od "BrightSidea", a koji su me smestili među deset najlepših neobičnih žena na svetu, saznala sam dok sam pretraživala internet. Niti sam se tome ikada nadala niti samo tako nešto očekivala. Svakako da sam bila oduševljena, ali i ponosna, jer znam da to nije došlo slučajno, a i dosta sam se trudila da bih ostvarila takve rezultate. Međutim, htela bih da naglasim kako lično ne smatram da sam jedna od najlepših žena niti sam to ikada pomislila. Svaka žena ima posebnu lepotu i svaka je najlepša po nečemu -  rekla je Asima za "Slobodnu Dalmaciju".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)

 

Kada je pitaju na koga je takva, ona ponosno ističe da je gene povukla na baku sa očeve strane. Zbog tog bakinog gena nju su često zvali iz raznih modeling agencija.

Njena neobična lepota nekoliko puta je krasila i modne časopise kao što su slavni Vog i Dejli mejl, a ovu devojku iz Bihaća, zbog specifične prirodne bolje kose i prodornih plavih očiju,  "YouTube" kanal "Bright Side", koji ima više od 44 miliona pratilaca, stavio na listu najlepših na svetu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)

 

Zahvaljujući posebnoj lepoti i izgledu koji je prava retkost, oko Asime su počeli da se otimaju fotografi i modne agencije.

"Kao devojčica koja je imala 14 godina tada nisam ni znala šta je modeling niti sam se ikad zamišljala kao model. U jednom prijateljskom susretu i nakon nekoliko odrađenih fotografija krenula je moja priča sa modelingom. Moje fotografije su objavljene na svim društvenim mrežama i portalima, a onda su počeli da stižu lajkovi i komentari koji su bili pozitivni. Fotografije su postale deljene na društvenim mrežema. Ubrzo su počele da mi se javljaju drugi fotografi, neke modne agencije kako iz Bosne i Hercegovine tako i one iz država regiona", navela je Asima u svom razgovoru za Anadolu Agency.

Osim modelingo, najveća želja joj je da postane glumica.

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
bager
04.02.2023 12:37

A tek kad stavi grudi...