Sara iz Niša za PET meseci smršala 27 kilograma: Evo čega se odrekla i zašto joj sada šalju poruke mržnje

Vesti 15.01.2023 15:30 2

Sara Marjanović oduševila je sve kada je na svom Tviter nalogu objavila da je uspela za 5 meseci da smrša čak 27 kilograma

Sara iz Niša za PET meseci smršala 27 kilograma: Evo čega se odrekla i zašto joj sada šalju poruke mržnje

Twitter/ladySakiii

Mlada devojka iz sela Orljane u okolini Niša je u januaru odlučila da je vrag odneo šalu kada je stala na vagu koja je pokazivala 94 kilograma.

15. januara 2020. Sara je izgledala ovako:

Sara iz Niša za PET meseci smršala 27 kilograma: Evo čega se odrekla i zašto joj sada šalju poruke mržnje

Twitter/ladySakiii

 

Međutim, njen put nimalo nije bio lak, i mnogo toga je morala da se odrekne.

“Korigovala sam ishranu i sa četiri do pet hiljada dnevnog unosa kalorija spala na 1.500. Zamislite da sa 5 hamburgera i 2 litra gaziranog soka pređete na tanjir supe i kuvano jaje. Izbacila sam brzu hranu, testa, sokove, slatkiše, slano, masnu i preprženu hranu. Imam 3 obroka dnevno bez užine između. U početku je bilo jako teško. Mnogo odricanja pre svega. Ali, kada sam posle 6 nedelja videla da imam 10 kilograma manje, bila sam jako iznenađena i odlučila da nastavim dalje. Pridržavala sam se svoje ishrane, nisam imala čak ni tzv. cheet day. Bili su ti i treninzi, a kako je vreme prolazilo, kilogrami su nestajali”, ispričala je Sara za Telegraf.

Postepeno, njen napredak je bio sve vidljiviji.

Upornošću i velikom voljom, Sara je stigla do samo 67 kilograma, i njene nove fotografije pokazuju koliko se dobro oseća u svom “novom” telu.

Međutim, nakon što je objavila tvit u kojem je navela da je drastično smršala za samo 5 meseci, usledile su stotine komentara, i to uglavnom negativnih.

Pojedini su je otvoreno vređali i tvrdili da laže i da je nemoguće tek tako skinuti kilograme. Drugi su smatrali da je sve ovo “fejk” i da je izmislila celu priču, treći su je napadali da bi sve uradila da bi privukla pažnju.

Čak su je žene kritikovale što propagira ishranu sa samo 1.200 kalorija.

Ali, Marjanovićeva je brzo hejterima zapušila usta:

“Kada budete spremni da za pet meseci pojedete tri kockice čokolade, jedno parče pice, imate tri obroka bez užina između, i trenirate šest dana nedeljno, sve je moguće. Probajte i videćete sami”, poručila je Sara.

BONUS VIDEO

Komentari (2)
Loading
BG
15.01.2023 16:49

Saro bravo

MS NIŠ
16.01.2023 21:33

Bravo devojčice! Mogu samo da te mrze, jer nisu spremni na odricanja. Ja sam sa 114 stigla do 85. Znam o čemu pričaš, jer sam uradila isto što i ti. Potrajalo je dosta i idem dalje do cilja, tek sada neću da odustanem. PODRŠKA od zemljakinje