Odletela je na Bali na prvi sastanak, a on se nije pojavio:"Onda smo se sreli na istom povratnom letu"

Vesti 28.12.2022 10:00 0

Odjednom je potpuno prekinuo komunikaciju, a onda je prestao da je prati na Instagramu

Odletela je na Bali na prvi sastanak, a on se nije pojavio:"Onda smo se sreli na istom povratnom letu"

Printscreen/TikTok

Žena iz Sidneja, koja je doletela na Bali na prvi sastanak, opisala je zastrašujući trenutak kada je shvatila da je prevarena. Džes Ostin, 29, uskočila je u avion za Indoneziju kako bi upoznala čoveka sa kojim je mesecima razgovarala na mreži pre nego što ju je pozvao da mu se pridruži na odmoru. Ali nakon što je platila letove i putovala više od šest sati, Džes je rekla da se osećala „glupo“ i „posramljeno“ je se muškarac nikada nije pojavio, ostavljajući je da se sama brine za sebe u stranoj zemlji, prenosi NY Post.

- Pitao me je da li bih došao kod njega na Bali i odmah sam pristala. Umem da budem impulsivna u odlukama – rekla je ona i pokazala među njima poruke u kojima par planira sastanke i putovanja u različite delove popularne turističke destinacije.

U jednom trenutku joj je čak poslao poruku rekavši: „Prilično sam uzbuđen zbog toga što dolaziš“, a u drugom je napisao: „Pa vidimo se u ponedeljak uveče, 100 odsto?“ Međutim, nakon što je sletela kasno uveče, nije se čula s njim, ali kako je par trebalo da provede nedelju dana zajedno, Džes nije bila previše zabrinuta. Razmenili su nekoliko poruka, a on je stalno pokušavao da odloži datum njihovog sastanka, sve dok na kraju komunikacija nije potpuno prekinuta sa njegove strane, nakon čega je prestao da je prati na Instagramu.

- Trudila sam se da me to previše ne opterećuje i to vreme sam iskoristila kao vreme koje mi je bilo potrebno da napunim baterije, ali sam definitivno bila razočarana - rekla je ona. Ali to nije bilo sve, pa ga je Džes srela na povratku kući, gde se ponašao kao da ona ne postoji.

- Sedeo je ispred mene, pa sam ga videla u stvarnom životu i bar potvrdila da me nije prevario što se tiče toga kako izgleda. Ignorisao me je, ako me je video, ali kako i ne bi? Stala sam pored njega i čekala da uđem na red. Volela bih da sam nešto rekla da ga prozovem, ali mi je bilo malo neprijatno što sam prešla ceo put, prevarean sam i sada sam u avionu sama iza njega - rekla je ona i dodala da je čovek gledao dole. sve vreme i ni jednom se nije osvrnuo.


U Džesinom TikTok video snimku, koji je pregledan više od 35.000 puta, podelila je poruke sa sastanka kada se muškarac nije pojavio na sastanku. Priznala je da će snimiti sladak i zabavan video o tome kako ju je pozvao na Bali, ali će umesto toga pričati o tome šta nije u redu sa muškarcima.

 

Pošto je njen video postao viralan, mogla je nakratko da razgovara sa njim i on je objasnio zašto je uradio to što je uradio. - Rekao mi je da je sreo nekoga na Lomboku i bilo mu je neprijatno jer je tražio da dođem čak ovde, pa je jednostavno nestao. Rekla sam mu kako je to kukavički i da nije trebalo da me poziva ako je išao sa namerom da se sa nekim nađe i zabavi. Očigledno mu nije bilo važno da me upozna iako me je pozvao. Bilo je tako okrutno – dodala je ona.

Korisnici su bili ljuti zbog njegovog postupka i podržali ženu u komentarima. - Ko to radi? Kakva kukavica. Lepa si i ne treba ti - napisao je jedan korisnik. - Tako sam ljuta na njega, ovo je tako pogrešno - dodao je drugi.

Komentari (0)
Loading