Imala je prvi odnos tek nakon venčanja i jako je zažalila: "Baka me je savetovala da ga prvo testiram"

Vesti 27.12.2022 23:00 1

Na medenom mesecu sam zvala sestru, koja je medicinska sestra, i bukvalno vrisnula u telefon: „Mislim da mi je vagina polomljena“, rekla je Laci.

Imala je prvi odnos tek nakon venčanja i jako je zažalila: "Baka me je savetovala da ga prvo testiram"

unsplash.com

Laci iz SAD je rekla da je odgajana u "kulturi čistoće" i da joj je to godinama uništavalo seksualni život. Na svom TikTok kanalu, odgovorila je na post drugog muškarca koji je glasio: „Samo želim da kažem da je čekanje na brak da bi imali prvi seks zaista loša ideja.“

Laci je dodal: „Ne bih mogla više da se složim sa njim. Budimo malo ranjivi".

- Odrasla sam 90-ih godina, tokom kojih je kultura čistoće bila veoma popularna. Bilo je čak i trenutaka kada sam mislila da se neću ni poljubiti pre venčanja. Pa, suprug i ja smo tehnički čekali bračnu noć - dodala je.

Laci je objasnila da je imala seksualna iskustva sa svojim dečkom, ali par nije imao seks pre bračne noći. - Nismo bili 100 posto čisti, ali znate na šta mislim. Kad vam kažem da mi je bračna noć bila s*anje, to je malo – rekla je Laci.

- - Na medenom mjesecu nazvala sam svoju sestru, koja je medicinska sestra, i doslovno urlala na telefon: "Mislim da mi je vagina slomljena" - dodala je.

 

Osim toga, odrasla je i verujući da svoje seksualne potrebe i želje treba ostaviti po strani i samo se usredsredi na to da zadovolji svog muškarca.


- A pošto su me naučili da je moj posao da udovoljim mužu ili će on gledati pornografiju i prevariti me, bukvalno mi je trebalo nekoliko godina da dođem sebi i zapitam se gde sam ja u ovom braku? - objasnila je Laci.

- Imam 32 godine i još uvek se borim sa stvarima vezanim za seks koje su bile duboko usađene u mene u mojim ranim godinama. Mrzim ovo - dodala je ona. Korisnici TikTok-a brzo su komentarisali njen post.


- Ako želiš da sačekaš, u redu je. Ali ako se osećate prinuđenim da čekate zbog bilo koje ideologije, to je jednostavno pogrešno- napisala je jedna osoba, piše britanski San. - Mama mi je rekla da živim sa nekim godinu dana pre nego što sam i pomislila na brak. Najbolji savet ikada - napisala je druga žena. - Baka mi je rekla da testiram auto pre nego što ga kupim - prokomentarisala je treća žena.

 

Komentari (1)
Loading
Jovica
28.12.2022 11:10

Rekla mama, rekla baba? Jesi ti u 32 godine testirala svoj sopstveni mozak? Probaj.