Saznao je da ga je varala na POROĐAJU: Odmah sam znao da nisam OTAC, Ana je sve vreme lagala"

Vesti 24.12.2022 15:35 0

Mark i njegova supruga Ana čekali su svoje četvrto dete. Mark je bio posebno uzbuđen jer je posle tri ćerke trebalo da dobije sina, ali ono što se dogodilo nije bilo ono što je očekivao.

muškarac

Shutterstock

Mark je bio sa suprugom na porođaju i nestrpljivo je čekao sina, ili je tako mislio - Čim se dete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac. Dete je bilo crno. Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dete koje sam toliko očekivao nije moje, već sam otkrio i da me žena vara - napisao je Mark na Redditu.

Mark nikada nije pomislio da tako nešto može da se dogodi jer je njihov brak tako dobro funkcionisao.
Kako kaže, bili su neverovatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koji dele slične vrednosti, interesovanja i hobije.

Dakle, kada je Ana početkom ove godine neočekivano zatrudnela, Mark nije nijednog trenutka posumnjao da se nešto čudno dešava. - Kada smo saznali da ćemo dobiti još jedno dete, bilo je iznenađenje jer je moja supruga odlučila da ima samo troje dece, iako sam uvek želeo još. Zato smo bili veoma oprezni, ali sam se oduševio kada sam čuo ovu vest – objasnio je Mark.

Tako je Mark bio potpuno slomljen kada je otkrio da ne samo da on nije biološki otac, već da ga je prevarila i njegova veoma voljena žena.

Ana je upoznala muškarca u klubu gde su se napili i imali nezaštićeni seks. Razmenili su brojeve telefona, da bi se ponovo videli, ali tada je Ana otkrila da je trudna i muškarac joj je blokirao broj. - Pokušala je da me smiri i rekla mi da on njoj ništa ne znači, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajamo sina. Ali nisam mogao više da ostanem sa njom – otkrio je Mark.


Čak su i Anini roditelji, koji su, prema Marku, otvoreni rasisti, ponudili da mu plate advokata da dobije starateljstvo nad decom. Takođe su mu rekli da će novac koji su štedeli za Anu sada dobiti njihove ćerke, jer ne mogu da se pomire sa crnim unukom. - Čak su je tražili da dečaka da na usvajanje, što je ona odbila. Nekoliko puta su joj pretili da će je ukloniti iz testamenta ako to ne učini, što su na kraju i učinili jer je odbila da napusti sina“, rekao je Mark.

Mark je dodao da ne zna da li treba da prihvati ponudu njenih roditelja jer bi njihove ćerke od tog novca mnogo koristile.
Komentari (0)
Loading