Jedna konobarica, po imenu Erika Teresa, koja je u ugostiteljskom poslu već 20 godina, otkrila je nekoliko tajni i laži kojima se njene kolege služe kako bi gosti bili zadovoljni.
- Kao barmen i neko ko radi već 20 godina u restoranima, otkriću vam nekoliko okrutnih tajni - započela je Teresa svoju priču.
Jedna od prvih laži kojim se konobari koriste tiče se podešavanja temperature u prostoriji. Obično kada neko od gostiju pita da se smanji ili pojača temperatura u kafiću ili restoranu, konobari imaju običaj da kažu kako će sve biti regulisano, ali opet to ne urade.
- Ukoliko naručite pomfrit, znajte da je skoro svaki zaposleni u kuhinji uzeo najmanje po jedan komad - rekla je ona.
Ako vam konobar u kasnim satima prilikom naručivanja kafe kaže da aparat ne radi, znajte da to nije istina. Obično je opran te ne želi da ga ponovo zaprlja.
Ispod videa se pojavilo gomilu komentara kolega iz njene branše.
- Radeći kao barmen deset godina, nikada nisam nešto slično uradio, niti dirao hranu koja je namenjena gostima - rekao je jedan konobar.
- Ja sam šef kuhinje i potvrđujem da je sve što si rekla tačno, pogotovo što se tiče pomfrita - glasio je drugi komentar.