Muž je pokušao da napravi šalu sa ženom ali nije očekivao OVAKVU reakciju: Sela je na pod i krenula da PLAČE, svi su ga OSUDILI u komentarima!

Vesti 22.01.2023 09:00 0

Svi se pitaju zašto je to uopšte i objavio video

Muž je pokušao da napravi šalu sa ženom ali nije očekivao OVAKVU reakciju: Sela je na pod i krenula da PLAČE, svi su ga OSUDILI u komentarima!

Printscreen/TikTok

Nakon što je na društvenim mrežama pokazao kako je svoju ženu "stavio na forum" i rasplakao je, anonimni muškarac razbesneo je svoje pratioce kojima njegova šala nije bila smešna

Zapravo, u svom kratkom TikTok snimku pokazao je kako je stavio prezervativ u svoje pohabane pantalone, a zatim ih bacio na pranju. Nakon što joj je inscenirao pronalazak kontracepcije, kamera je bila spremna da uhvati taj trenutak kada žena proverava džepove. 

Međutim, umesto da histeriše kako je očekivao ili da ga napadne, jadna žena je, ugledavši prezervativ u pantalonama svog muža, sela na pod i počela da plače.

 

 


"Duhoviti" čovek je u svom TikTok snimku objasnio da je kamera bila u uglu kupatila, gde ona nije mogla da je primeti. Međutim, ništa nije išlo kako se nadao...


- Nisam baš očekivao da će početi da plače... - rekao je, a njegov čudan humor je gledalo više od 400.000 korisnika i skoro nikome nije bio smešan.


- Sada će stalno da se osvrće preko ramena, misleći da je nešto do nje... - glasio je jedan od komentara

- Ona zaslužuje bolje od tebe - kritički je dodao drugi.
 


 

 

Komentari (0)
Loading