Ponašanje ove devojčice u avionu je potpuno RAZBESNELO ljude: "Da se moje dete tako ponaša osećao bih se kao PROPALI roditelj"

Vesti 29.11.2022 20:40 0

Ljudi tvrde da su roditelji krivi što nisu reagovali

Ponašanje ove devojčice u avionu je potpuno RAZBESNELO ljude: "Da se moje dete tako ponaša osećao bih se kao PROPALI roditelj"

Reddite/Printscreen

Roditelji male dece znaju da je dugo putovanje javnim prevozom često izazov, ali većina njih se trudi da njihovi mališani što manje ometaju druge putnike.

To nije bio slučaj sa roditeljima devojčice kojoj je tokom osmočasovnog leta očigledno bilo dosadno. Na Redditu je objavljen snimak ponašanja devojke u avionu.

Putnik koji je sve to posmatrao podelio je snimak deteta kako skače na poslužavnik pričvršćen za sedište.

- Pustimo decu da divljaju na osmočasovnom letu - napisao je on na snimku, na kojem se vidi kako putnik ispred ignoriše devojčicu, uprkos tome što se njegovo sedište ljuljalo od njenog skakanja.

- Osećao bih se kao propali roditelj da su moja deca ovo uradila, a ja ne bih reagovao - napisao je jedan korisnik ispod video snimka. 

- Roditelji bi me izbacili iz aviona usred leta. Nikada ne bih dozvolio da se ovo desi deci. Jače pričati ili plakati je jedno, ali skakanje po sedištima je drugo - dodao je drugi korisnik.

-Potpuno neprihvatljivo i neodgovorno od roditelji - samo su neke od kritika upućenih roditeljima.
 

 

Komentari (0)
Loading