Majka UGUŠILA svoje TROJE male dece: Ubila je mališane na NAJBIZARNIJI MOGUĆI NAČIN, mrtvozornici su JEDVA ustanovili način ubistva

Vesti 15.08.2022 19:30 0

Jeziv slučaj iz 2014. godine kada je majka ugušila svoje troje dece na jako monstruozan način

Majka UGUŠILA svoje TROJE male dece: Ubila je mališane na NAJBIZARNIJI MOGUĆI NAČIN, mrtvozornici su JEDVA ustanovili način ubistva

printscreen/Tviter

 

Tromesečni Najl je prvi preminuo, 22. jula 2014. godine.

Njegov brat, četvorogodišnji Gavin, preminuo je devet meseci kasnije, 6. aprila 2015. godine.

Noje je bio sledeći: rođen je neposredno nakon Gavinove smrti — i umro je 18. avgusta 2015.

Majka sve troje dece, Britani Pilkington, priznala je da ih je ubila tokom perioda od 13 meseci, kažu tužioci u Ohaja. Istog dana kada je njen treći sin umro, 24-godišnja majka iz Belfontena rekla je policiji da je stavila ćebe na lica sve troje dece i stavila ruku na njihove nosove i usta.

Njeno priznanje snimljeno je na video snimku i prikazano je na sudu. Njeni advokati su tvrdili da je priznanje bilo iznuđeno i da je stoga neustavno, ne bi trebalo da se koristi na suđenju, kažu.

Pilkington je optužena po tri tačke za teška ubistva. Ako bude proglašena krivom, mogla bi se suočiti sa smrtnom kaznom.

- Svaki slučaj je užasan kada govorite o smrti dece - rekao je za Vašington post glavni pomoćnik tužioca okruga Logan Erik Stjuart.

- Ovo je, očigledno, jedinstveno po tome što se smrti nisu dogodile odjednom. Još uvek je strašno razmišljati o tome šta se dogodilo.

Prva dva smrtna slučaja zaustavila su vlasti u Bellefontaineu, oko 60 milja severozapadno od Kolumba. Pošto nije bilo fizičkih povreda ili bilo kakvih drugih znakova traume, kancelarija mrtvozornika nije mogla da utvrdi kako su umrli, rekao je Stjuart. Ali policija i službenici za zaštitu dece postali su veoma sumnjičavi prema majci mrtve dece. Njen suprug Džozef Pilkington bio je na poslu kada su umrli, a ona je bila jedina kod kuće sa decom, rekao je Stjuart. Trogodišnjak je pretučen na smrt. Zvaničnici su znali da je zlostavljana i ignorisali su to, kaže se u tužbi. Nakon smrti Najla i Gevina, Služba za decu okruga Logan preuzela je starateljstvo nad Pilkingtonovom ćerkom, Hejli, koja sada ima 5 godina, i Noom, koji je tada bio novorođenče. Stjuart je rekao da su službenici za zaštitu dece odveli dečaka iz bolnice odmah nakon što se rodio. Roditelji su se nekoliko nedelja borili da vrate decu, a sudija je na kraju stao na njihovu stranu.

- Sud je takođe zabrinut zbog toga šta se dešava u kući - rekao je Stjuart. „Dve smrti, dve neobjašnjive smrti. 


Noje je umro kada je imao tri meseca. Stjuart je rekao da je beba bila kući tek nedelju dana. Britani Pilkington je dva sata intervjuisana u policijskoj upravi Bellefontaine, gde je detektivima rekla da se slučajno prevrnula preko Najla, prvog deteta koje je umrlo.

- To je nešto što nikada ranije nije rekla policiji u prethodnim istragama - rekao je Stjuart. Pilkingtonova je bila intervjuisana još dva sata u kancelariji šerifa okruga Logan, gde je na kraju priznala da je ubila dečake gušenjem, rekao je Stjuart. U izjavama snimljenim na video snimku u sredu na sudu okruga Logan, Pilkington je opisao kako je Gavin, njen prvi sin, udarao nogama dok se mučio. Rekla je da je jednom rukom pokrila dečakov nos i usta, a drugom rukom držala njegove noge, preneo je Kolumbus dispeč. Trebalo je „nekoliko minuta“ da dečak prestane da se kreće, rekla je. Pilkington je rekao da je Najl, koji je prvi umro, bio u njenom krevetu kada mu je držala ćebe preko lica, navodi list. Noa, njen najmlađi sin, bio je u svom krevetiću kada mu je stavila ćebe preko lica, rekla je.

Na pitanje zašto je koristila ćebe, Pilkington je rekla da „nije želela da ga vidi“. „Nisam želela da ih vidim kako pate“, rekla je na snimku.


Stjuartova je rekla da je Pilkingtonova ugušila svoje sinove jer je bila ljubomorna što dečaci dobijaju više pažnje od oca nego ona i njena ćerka. Takođe je rekla da ju je njen rođeni otac tukao kao dete i da se plašila da bi njeni sinovi mogli da odrastu da učine isto, rekao je Stjuart. Pilkington je sedela nepomično tokom prve polovine intervjua u policijskoj upravi, rekao je Stjuart. Kasnije je postala emotivna i plakala je tokom intervjua u šerifovoj kancelariji. Ona je istražiteljima rekla da je bila depresivna i da je razmišljala o ubistvu, preneo je Kolumbus dispeč.

Rekla je da voli svoje sinove. „Trebalo je sebe da povredim“, rekla je.
Kort Gaterdam, njen advokat, rekao je da način na koji ju je policija ispitivala „dokazuje mogućnost lažnog priznanja“. Gaterdam je rekao da su tokom dugog ispitivanja detektivi stavili na pamet Pilkingtonovu ono što je na kraju priznala da je uradila.

„Njene izjave su u osnovi ono što su joj policajci rekli da se dogodilo. Gaterdam je takođe rekao da je Pilkingtonova dala izjave policiji bez prethodnog razgovora sa svojim advokatom. Da je to mogla da uradi, savetovali bi joj da ne priča, rekao je Gaterdam.

„Drugo pitanje je da nema dokaza da je počinjen zločin osim njene izjave“, rekao je Gaterdam. "Bez njenih izjava, mislim da nemaju slučaj."

Stjuart, tužilac, se nije složio. Pilkingtonova nije bila prinuđena ništa da kaže, rekao je on, dodajući da su joj tokom intervjua davali hranu i piće. Takođe je rekao da je Pilkingtonova dva puta obaveštena o svojim pravima i da je razumela šta radi kada je pristala da razgovara sa detektivima.

Sudija će verovatno odlučiti ovog meseca da li se video trake mogu koristiti kao dokaz na suđenju. Pilkingtonova odbrana takođe traži od sudije da proglasi smrtnu kaznu u Ohaju neustavnom. Gaterdam je takođe rekao da detektivi nisu dovoljno istražili Pilkingtonovog muža koji je, kako kaže policija, pronašao svoju decu mrtvu nakon što se vratio kući sa posla. Četrdesetčetvorogodišnji Džozef Pilkington uhapšen je manje od mesec dana nakon što je njegova supruga optužena, ali ne u vezi sa smrću dece. Kolumbus dispeč je izvestio da je policija, dok je istraživala smrt trećeg deteta, otkrila da je Džozef Pilkington, koji je 20 godina stariji od svoje supruge, zatrudneo kada je bila maloletna. U to vreme njih dvoje još nisu bili u braku i on je bio u živoj vezi sa majkom Brittani Pilkington. 

Ona je zadržana u zatvoru okruga Logan uz garanciju od milion dolara.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading