NJENA MUKA NEMA KRAJ Kada smo svi mislili da je njen život spašen, čula je one najgore reči: Milica IPAK treba novi donor bubrega!

Najžena.rs Vesti 05.10.2021 10:51 0

Nakon što je Milica Adamović (30) pre skoro mesec dana saopštila da je našla novu državu u kojoj će joj uraditi transplantaciju bubrega, danas je objavila lošu vest

NJENA MUKA NEMA KRAJ Kada smo svi mislili da je njen život spašen, čula je one najgore reči: Milica IPAK treba novi donor bubrega!

Printscreen/Instagram

Raisa Lošić, koja je trebalo da joj bude donor, to više neće moći jer je dobila korona virus.

- Nisam se osećala dobro, pa me zato nije bilo. Potrudiću se ubuduće da budem tu i da vas obaveštavam o svemu. Trenutno radim na tome da nađem drugog donora, jer je Raisa dobila koronu. Ovim putem joj želim brz oporavak. Samim tim mi je potreban drugi donor, ko može i želi da mi pmogne neka mi se javi, i molim vas da budete sigurni da to želite. Samo da napomenem da ništa od toga nije moranje. Hvala vam neizmerno što ste uz mene i što ste tu - napisala je Milica.

Podsećamo, Milici je 2009. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog pogrešnih dijagnoza odstranjen levi bubreg. Njoj su doktori nedavno dali šest meseci života, a jedino rešenje je bio novi bubreg. Ali kako Milica nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira organ, jedina nada je da se transplantacija uradi u inostranstvu.

Komentari (0)
Loading