Odlučila je da napravi žurku povodom otkrivanja pola deteta, ali budući TATA joj je pred GOSTIMA priredio jedno NEPRIJATNO iznenađenje

Vesti 01.10.2021 13:58 0

Normalno je da kada se očekuje beba, budući mama i tata vremenom postaju sve više uzbuđeni, radosni, pomalo nervozni ili čak uplašeni

Odlučila je da napravi žurku povodom otkrivanja pola deteta, ali budući TATA joj je pred GOSTIMA priredio jedno NEPRIJATNO iznenađenje

unsplash.com

Bilo kako bilo, sve emocije su normlane dok god oba roditelja održavaju skladan odnos. Međutim, šta se dešava kada budući roditelji imaju dve različite emocije?

Kada je jedan muškarac otkrio da mu je žena zatrudnela, uprkos tome što je redovno uzimala kontracepciju - shvatio je da će se mnogo toga promeniti.

Kako je napisao u svojoj objavi na popularnom forumu Redit, oboje su se složili da nisu još spremni da imaju decu, međutim, kako anonimni muškarac kaže, njegova partnerka je posle prvog ultrazvuka odlučila da ipak želi da postane majka.

- Nisam bio najsrećniji zbog toga, ali rekao sam joj da je neću forsirati ni na šta, i da sama donese odluku.

Kako mu je supruga u sedmom mesecu trudnoće, a porođaj se očekuje za dva meseca, par je odlučio da priredi zabavu otkrivanja pola deteta.

Iako ovaj muškarac nije bio zadovoljan odlukom da nastave trudnoću, budući tata je prisustvovao veselju kako bi svoju ženu učinio srećnom.

- Kada smo otkrili pol, svi su bili u ekstazi, uključujući i moju ženu. Otišla je da me zagrli, a ja sam joj uzvratio, samo ne istom energijom. Pogledala me zabrinutog lica, pa je otišla da zagrli neke svoje prijatelje i porodicu. Kada se završila zabava žestoko me je napala - rekao je on.

Međutim, pošto se slavlje privelo kraju i svi gosti su otišli kući mladi roditelji su u miru mogli da se žustro posvađaju.

- Rekla je da sam je osramotio pred njenom porodicom i da sam mogao da se pretvaram da mi je stalo. Rekao sam joj da ne vidim svrhu da pravim zabavu samo zbog pola, ali ona je to htela pa sam se složio. Rekla je da razume da zaista ne želim da imam bebu, ali da bi, s obzirom da smo skoro ovde, verovatno trebalo da promenim mišljenje - napisao je na kraju mučkarac.

Komentari (0)
Loading