Verenik ju je OSTAVIO na DAN svadbe: Razlog je bio potpuno SEBIČAN, većina ljudi NIKADA to ne bi uradila!

Vesti 08.07.2022 12:08 0

Budući mladoženja se nije pojavio na venčanju. Mladu je ostavio samu pred oltarom, a razlog je sebičan i bizaran.

svadba

Shutterstock

Džil, junakinja današnje priče, je zaista mislila da je na dobrom putu. Bila je zaručena za muškarca kojeg je volela te nije mogla da dočeka da provede ostatak života s njim. Ipak, njena ideja venčanja iz bajke i zajedničkog života je propala kada se on nije pojavio na venčanju. Ostavio ju je samu pred oltarom. 

Iako je bila jako skrhana, ponekad može biti jako teško prekinuti svaki kontakt s osobom koju ste voleli dugo vremena. Tako se Džil kasnije ponovno spetljala sa svojim bivšim te je uskoro saznala da je trudna. 

Verenik joj rekao da treba da pobaci

Njen bivši je odmah rekao da Džil treba da pobaci jer nije hteo njenu bebu. Iako je Džil oklevala, ipak je odlučila da ga posluša. Jako je uticao na nju te mu se nije bilo lako odupreti, piše Lifesitenews.com. 

Tada je otišla u kliniku gde su ju presrele dve žene koje su pokušale da je nagovore da zadrži bebu. Njen bivši se samo progurao pokraj njih, ali nije mogao da zaustavi njihove reči: "Nemoj ubiti svoju bebu! Isus voli tvoju bebu!"

Džil je nastavila da ide klinikom sa svojim bivšim, ali nije mogla da izbaci njihove reči iz glave. Kada je ušla u kliniku videla je kako je sve impersonalno. Nisu želeli da povezuju emocije s tom "procedurom" koja je zapravo bila ubistvo nerođenog deteta. Tokom "savetovanja" su ju brzinski pitali dva pitanja i pokazali joj da je proces vrlo "čist" i brz. 

Nije smela da vidi slike svog deteta

Napravili su ultrazvuk, ali prema proceduri, Džil nije smela da vidi snimke ni slike svog deteta. Kada je otišla na recepciju da plati za proceduru, Džil je dobila jasan znak od Boga da treba da pobegne iz tog mesta. 

Tamo, na njenom kartonu, jedna je od radnica slučajno ostavila sliku ultrazvuka njene bebe. 

Džil je videla svog sina, njegov nos, njegove ruke i noge, njegovu glavu i prstiće koji su tek nastajali. Znala je da ne može da nastavi dalje.

Rekla je svom bivšem vereniku: "Ovo nije u redu. Videla sam bebu na ultrazvuku. Moramo pričati o ovome, moramo otići odavde". 

Ipak, on je jasno rekao: "Ne mogu". 

Predomislila se i odlučila da zadrži dete

Dok se Džil oblačila u bolničku haljinu i sedala na hladni operacijski sto, gledala je u instrumente koji će ubiti njenu bebu. Tada je odlučila... Obukla se i izjurila napolje. Buduća mama nije imala pojma šta će dalje. Osoblje je vikalo za njom: "Gde ćeš sada? Što ćeš da radiš?"

Odgovorila im je: "Ne znam, ali ovo, ovo nije u redu". 

Džil je otišla u krizni trudnički centar gde su je dočekali s osmehom i rečima: "Čestitamo na vašoj bebi! Čestitamo na vašem majčinstvu!" Džil je rodila predivnog dečaka Nikolasa Džozefa. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading