Zbog ŠAMPONA za kosu završila je u KOMI: Ako i vi koristite OVAKAV možda bi trebalo da PRESTANETE!

Vesti 29.06.2022 13:37 0

Alima je zobila opekotine trećeg stepena i to na 55 odsto tela, uključujući lice i grudi

Zbog ŠAMPONA za kosu završila je u KOMI: Ako i vi koristite OVAKAV možda bi trebalo da PRESTANETE!

Printscreen/TikTok

Alima Ali (18) iz Engleske imala je samo 12 godina, kada ju je zadesila strašna tragedija i zbog „bezazlene” stvari usledila je njena prava borba za život, pirenosi The Sun.

Ona je podelila svoju dirljivu priču na TikTok-u, a  istakla je da tada uopšte nije imala samopouzdanja i da je učinila sve da ga dobije. Pre šest godina želela je bujniju i zdraviju kosu, pa je na nju nanela medicinski šampon, a zatim otišla kod mame u kuhinju, gde je spremala ručak.

Alima nije mislila da je šampon zapaljiv i prišla je previše blizu šporeta, a onda je odjednom lice počelo da gori. Odmah je prebačena u bolnicu, gde je provela dva meseca u komi. 55 odsto njenog tela je izgorelo „Otišla sam u kuhinju da nešto bacim u kantu za smeće, kosa mi je bila blizu šporeta, a šampon zapaljiv. Počela sam da paničim, a onda sam ušla u stanje šoka jer sam mislila da ću umreti. Posle toga znam da sam dva meseca bila u komi“, rekla je Alima. Zadobila je opekotine trećeg stepena i izgorela je 55 odsto tela, uključujući lice, grudi, butine, stomak, leđa i ruke. Izgubila je sedam prstiju.

"Svakodnevno moram da čistim odeću vazdušnim sprejom, nanosim kreme i uzimam lekove. Imala sam stotine operacija i još me čeka. Rečeno mi je i da mi kosa neće ponovo izrasti, ali za čudo jeste. To je sve što mi se čini. Još uvek mogu da vodim sasvim normalan život, mogu da vozim auto i da se posvetim svakodnevnim aktivnostima“, rekla je Alima.

BONUS VIDEO


 


 


 

Komentari (0)
Loading