"Ostavila je hemikalije na mojoj kosi i otišla na ručak": Laura je došla kod FRIZERA i preživela pravi PAKAO

T.Đ Vesti 18.08.2021 08:04 0

Laura Jarvie iz Australije spričala je nedavno na TikToku kako je prije dvije godine doslovno ostala bez pola kose

"Ostavila je hemikalije na mojoj kosi i otišla na ručak": Laura je došla kod FRIZERA i preživela pravi PAKAO

Printscreen/TikTok

Njena jeziva priča počinje onog dana kada je rešila da ode u salon na tretman hemijskog ispravljanja kose kod frizerke za koju je mislila da je profesionalc. 

Ako redovito ispravljate kosu, verovatno ste čuli za proces hemijskog ispravljanja  s kojim kosa i duže od sedam meseci može biti ravna i mekana na dodir. To je želela i Laura, a postupak ispravljanja, kaže, izgledao je  'normalno' dok frizerka nije odlučila da napravi pauzu za ručak i tako zaboravi hemikaliju na njenoj glavi


- Kosa mi je bila tako gusta da sam je ispravljala svaki dan - ispričala je 24-godišnjakinja koja je mislila da će 's jednim takvim jačim tretmanom kosi još uvek manje naštetiti nego svakodnevnim peglanjem. 

Žao joj je, dodaje, što se pre odlaska u salon nije bolje raspitala o postupku hemijskog ispravljanja, ali i predviđenom trajanju tretmana.

Svoje je iskustvo podelila na TikTok-u, a njen je video brzo postao viralan.

 

 


- Ostavila je hemikalije na mojoj kosi i otišla na ručak, a nakon nekog vremena pola kose mi je otpalo zajedno sa korenom vlasi - ispričala je devojka u videu u kojem je pokazala i hrpu kose na podu salona.

 

 

Ta se 'nezgoda', kaže, dogodila prije dve godine, a da joj se kosa donekle obnovi i ujednači s obe strane glave trebalo je, dodaje, malo manje od dve godine i na stotine dolara za perike, razne suplemente i tretmane za rast, nadogradnje ekstenzijama i njihovo održavanje.

- Malo sam plakala, pa sam to prebolela. Stalno sam sebe podsećala da će ponovno da poraste i da mnogima kosa opada u puno gorim okolnostima; poput zračenja ili hemioterapije- objasnila je devojka koja kaže da su, kad s drugima podeli svoju priču, često svi umesto nje ljuti - a ona je davno shvatila da od toga nema nikakve koristi.


Anketa

DA LI STE PROBALE TRETMAN ISPRAVLJANJA KOSE?

Komentari (0)
Loading