Izgleda kao "GLUPA PLAVUŠA", a članica je MENSE: Od muškaraca traži jednu BIZARNU stvar, da bi nastavila da se viđa sa NJIMA!

Vesti 06.05.2022 15:55 0

Kendis ima IQ 136, a članica je Mense od 17. godine

Izgleda kao "GLUPA PLAVUŠA", a članica je MENSE: Od muškaraca traži jednu BIZARNU stvar, da bi nastavila da se viđa sa NJIMA!

Printscreen/Instagram

Potencijalni partner na prvom sastanku mora da reši IQ test kako bi ova rasna plavuša s njim dalje izlazila, a kaže kako želi inteligentnog i duhovitog partnera koji deli iste strasti.

Prema IQ lestvici, rezultat od 120 do 140 se klasifiikuje kao vrlo superiorna inteligencija, dok se sve iznad 140 smatra genijem. Njen IQ je 136, a priznaje kako se muškarci često plaše njene inteligencije.

Iako je 2011. odustala od fakulteta kako bi postala model,  otkrila je i da ako potencijalni partneri ne prođu test, ispadaju iz igre čak i ako među njima postoji hemija.

- Želim se da se uverim isplati li se da iidem na drugi sastanak s njima. Postoji puno muškaraca koji su privlačni, ali ako nisu inteligentni više nisu ni privlačni. Kako možete uživati ​​u vremenu s nekim ako se ne možete povezati putem razgovora - govori Kendis.

Kendis je bila i na naslovnici južnoafričkog izdanja Playboya, a muškarci je zbog izgleda često potcenjuju. U većini slučajeva oni pretpostavljaju da je glupa jer dobro izgleda i model je, ali ona kaže da joj to ne smeta.

- Ja volim kad dokažem da oni nisu u pravu. Kada shvate da nisam glupa često ih to uplaši - kaže Kendis, a prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading