Šta se desilo ANASTASIJI? Ona ima najveće OBRAZE na svetu i misli da izgleda PROPORCIONALNO, a zgrozićete se kad čujete kako je postigla ovakav IZGLED!

Vesti 30.04.2022 14:23 0

Influenserka Anastasija Pokreščuk privukla je pažnju javnosti svojim neobičnim fizičkim izgledom

Šta se desilo ANASTASIJI? Ona ima najveće OBRAZE na svetu i misli da izgleda PROPORCIONALNO, a zgrozićete se kad čujete kako je postigla ovakav IZGLED!

Printscreen/Instagram

Ona je odavno poželela da ipostane ponosna vlasnica najvećih obraza na svetu.

Kao što je moguće primetiti davno je počela sa ostvarivanjem svog cilja i reklo bi se da joj uspelo. U proteklih nekoliko godina uradila je niz kozmetičkih procedura, među kojima su ubrizgavanje filera i botoksa, stavljanje faseta, preoblikovanje vilice i liposukcija.

Anastasija ima 32 godine. Poreklom je iz Ukrajine, a trenutno živi u Istanbulu. Priznala je da je ranije samoj sebi ubrizgavala filere u obraze nakon što je pogledala različite tutorijale na internetu.

"Ovo možda zvuči opasno, ali verujem doktorima na internetu", navela je.

Sa tretmanima je počela kada je imala 26 godina. Istakla je da sada ima više samopouzdanja nego ikada pre. Tokom gostovanja u emisiji "This Morning" izjavila  je da je ranije "ličila na hrčka" i da ne žali zbog svog izgleda.

 

"Lice je sada proporcionalno. Moj nos je bio prevelik, što mi je mnogo smetalo. Sada imam usne i obraze, tako da sve izgleda u redu", rekla je.

Dodala je da je majka kritikovala i da ima veliki broj negativnih komentara na profilima na društvenim mrežama, ali ne obraća pažnju na njih. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading