Proglašene su za NAJATRAKTIVNIJE BAKE na svetu: Jedna je "NAŠE GORE LIST", a druge dve imaju BIZARNE navike!

Vesti 24.03.2022 14:16 0

Njih tri izgledaju toliko dobro, da biste pre pomislili da su u poznim dvadesetim, nego u pedesetim godinama

Proglašene su za NAJATRAKTIVNIJE BAKE na svetu: Jedna je "NAŠE GORE LIST", a druge dve imaju BIZARNE navike!

Printscreen/Instagram

Đinu Stjuart (51) su pre četiri godine proglasili za najatraktivniju baku i tada je porasla njena popularnost na Instagramu.Danas ima 318 hiljada pratilaca, a svakodnevno objavljuje izazovne snimke i fotografije.

Đina inače tvrdi da mladolik izgled održava uz pomoć bizarnog tretmana koji se izvodi na minus 100 stepeni i tri minuta. Navodno joj to pomaže da sačuva tonus kože i izgleda dvostruko mlađe. Izbegava alkohol i kafu, a zabavlja se sa znatno mlađim muškarcima.

 

Druga na listi je Andrea Sanšajn, bodibilderka. Interesantno je da ona svakodnevno unese 3500 kalorija i da ih podeli u šest do osam obroka.Na Instagramu ima 53.000 pratilaca, a tvrdi i da je gomila mladića zaljubljena u nju. Privukla je  pažnju javnosti jer jede famoznu količinu od 150 jaja mesečno.

 

Mešu najzgodnijim bakama je i izvesna gospođa Žaklina. Svetski i mediji iz regiona 2017. godine raspisali su se o gospođi Žaklini, zgodnoj Srpkinji koja živi život prave zvezde Instagrama i koja je jedna od najzgodnijih baka na svetu.Ona je i dalje aktivna, a na popularnoj mreži ima ima 517 hiljada pratilaca.

Reklo bi se da je naša baka pobedila.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading