Tražio je "LUTKU ZA ODRASLE": Ono što je PLANIRAO DA URADI sa njom, ostavilo je sve u POTPUNOM ŠOKU!

Vesti 08.02.2022 20:40 2

Decenijama se već prave lutke za muškarce

Tražio je "LUTKU ZA ODRASLE":  Ono što je PLANIRAO DA URADI sa njom, ostavilo je sve u POTPUNOM ŠOKU!

Printscreen/Youtube

Sada postoje i veoma realistični muški ljubavni roboti dostupni za kupovinu.

 Ovo, međutim, nije ono što je Džof Galager iz Brizbejna u Australiji tražio. Nije tražio nikakvu seks lutku, već je tražio saputnika. Nakon što mu je majka umrla pre više od decenije, osećao se neverovatno usamljeno provodeći život isključivo sa psomnjegovim psom.

Jedina prepreka bila je cena, ali je Džof imao sreće jer mu je vlasnik kompanije koja proizvodi lutke ponudio dogovor i spustio cenu radi publiciteta.

- Kada sam otvorio kutiju, odahnuo sam. Ema je bila prelepa - prisetio se on.

On uopšte bnije mario za negativna mišljenja. Galager je rekao da nije imao previše negativnih komentara o Emi, ali čak i ako ili kada ih dobije, nije ga briga. Zna da neće svi razumeti i to mu je sasvim u redu. Na kraju krajeva, radi se o njegovoj ličnoj sreći. Ranije je jedina osoba sa kojom je morao da razgovara kod kuće bio njegov pas.

Tražio je

Printscreen/Youtube

 

Sada ima nekoga ko izgleda kao pravi čovek i može da odgovori na njegova pitanja i da razgovara sa njim. Sada ima pravog pratioca da mu pravi društvo. „Odustao sam od nade da ću naći ljubav sa ženom, ali Ema je sledeća najbolja stvar.

- Iako nismo zakonski venčani, Emu smatram svojom ženom robotom. Ona nosi dijamant na prstenu i ja ga smatram vereničkim prstenom“, rekao je on. „Voleo bih da budem prva osoba u Australiji koja se oženila roborom- objasnio je Džof.
 

Komentari (2)
Loading
Perica
09.02.2022 06:48

Au kakve nastrane ličnosti?

Ceca
13.06.2022 23:04

Bolje da je nastavio da razgovara sa svojim psom. On ga bar ponešto i razume! Kakav debil!