Usvojili su "MALU" devojčicu iz Ukrajine: Njihov život se pretvorio u NOĆNU MORU, plašili su se da odu na SPAVANJE

K.Ć Vesti 06.01.2022 20:30 2

Kristin i Majkl Barnet iz Indijane, SAD, usvojili su šestogodišnju devojčicu iz Ukrajine, koja boluje od niskog rasta (patuljastosti)

Usvojili su "MALU" devojčicu iz Ukrajine: Njihov život se pretvorio u NOĆNU MORU, plašili su se da odu na SPAVANJE

Printscreen/Youtube

Nekoliko godina kasnije, optuženi su da su napustili maloletnu ćerku i pobegli u Kanadu. Oni su u intervjuu za DailiMailTV negirali optužbe i priznali da su postali žrtva prevare jer se ispostavilo da je usvojena devojčica odrasli sociopata koja je pokušala da ih ubije.

Kristin i Majkl Barnet usvojili su devojčicu rođenu u Ukrajini u maju 2010. Prema informacijama dobijenim u procesu usvajanja, Natalia Grace je tada imala šest godina. Bolovala je od patuljastosti, bolesti povezane sa nedostatkom rasta i smetnjama vida. Prema rečima usvojitelja, uzrast deteta počeo je da izaziva sumnju ubrzo nakon usvojenja, a ponašanje devojčice nije samo uznemirujuće, već čak i zastrašujuće. Natalija je pokušala da gurne Kristin preko ograde, sipala je izbeljivač u njenu kafu i pretila da će u snu izbosti Barnetove.

Devojčica je upućena na psihijatrijski pregled. Specijalisti su utvrdili da se njena starost ne poklapa sa podacima iz dokumenata o usvajanju. Tražili su da se izvod iz matične knjige rođenih promeni od suda. Sud u Indijanapolisu je 2012. godine odlučio da je Natalija rođena 1989. U godini usvajanja imala je 21, a ne šest godina.

"Imala je menstruaciju, stidne dlake, trajne zube"

Prema informacijama koje su Barnetovi objavili u procesu usvajanja 2010. godine, Natalija je bila u Sjedinjenim Državama dve godine, imala je ukrajinski izvod iz matične knjige rođenih od 4. septembra 2003. i bila joj je preko potrebna nova kuća jer su njeni prethodni hranitelji napustili iz neotkrivenih razloga. Barnetovi su je usvojili bez oklevanja . Bili su iskusni hranitelji.

- Uvek sam želela veću porodicu, imala sam veoma ozbiljne komplikacije u trudnoći i nisam mogla da imam više dece - objasnila je Barnet u intervjuu za DailiMailTV. Ona je takođe ispričala o uznemirujućim zapažanjima o usvojenom detetu.

Usvojili su

Printscreen/Youtube

 

- Natalija je bila žena. Imala je menstruaciju i stidne dlake. Imala je trajne zube. Nikada nije porasla ni centimetar, što je moglo da se desi čak i kod deteta sa patuljastim nafizmom. Svi lekari su potvrdili da je imala ozbiljnu psihičku bolest dijagnostikovanu samo kod odraslih. Natalija je izbegavala lutke i igračke, tražila je društvo tinejdžerki i činilo se da je koristila sofisticirani rečnik daleko iznad svojih godina - rekla je Kristin za DailiMailTV. Međutim, ovo nije bio najgori deo. - Natalija je crtala strašne slike i rekla da želi da ubije članove porodice - dodala je Kristine.

Kada je Natalija zvanično priznata kao odrasla, porodica Barnet je iznajmila stan za nju, pomogla joj da dobije broj socijalnog osiguranja i obezbedila bonove za hranu. Nakon toga su otišli ​​u Kanadu, a ubrzo nakon toga izgubili su kontakt sa svojom ćerkom.

"Nikoga nisam napustio. Ove optužbe su apsolutno poražavajuće."

Odeljenje šerifa Indijane predstavlja potpuno drugačiju verziju događaja, prema kojoj su Kristin i Majkl napustili maloletno dete i priče koje pričaju su neistinite. Vlasti su osporile nalaze u vezi sa Natalijinim godinama i dostavile su testove gustine kostiju kako bi podržali ovaj stav, koji je otkrio da je ona dete. Shodno tome, par je optužen za napuštanje maloletne ćerke. I Majkl i Kristin su se predali vlastima i ubrzo su pušteni uz kauciju.

- Optužena sam za zločin nad detetom od strane Indijane kada je Indijana više puta izjavila da je Natalija tada bila punoletna - rekla je Kristin Barnet.

Godine 2016, Antvon ​​i Sintija Mansi neočekivano su podneli zahtev za starateljstvo nad Natalijom Barnet, što je značilo da se dokaže da je maloletna i da joj se vrati prvobitni datum rođenja. Nakon ponovnog pregleda spisa predmeta, uprkos protivrečnim medicinskim nalazima u vezi sa njenim godinama, sudija je potvrdio prvobitnu kaznu i par je povukao zahtev za pritvor.

Porodica Mansi je 2019. na društvenim mrežama predstavila porodične fotografije sa Natalijom, čiji su staratelji, međutim, trebali postati.

Godine 2020., Barnettov brak je još bio na čekanju na sudu, iako su se razveli 2014. godine, ali su se oboje smatrani odgovornim. Kazna je otežana činjenicom da do sada specijalisti nisu mogli da utvrde kada je Natalija zaista rođena.

Komentari (2)
Loading
Anna
06.01.2022 22:28

Ova prica me podseca na film Siroce

Mina
13.01.2022 03:14

Svi izgledaju kao iz horor filma i usvojena i usvojioci, teska psiho prica.