Svojoj ćerki napravila VENČANJE U ŠKOLSKOJ TERETANI, tortu umesila SAMA, a za svadbu joj POKLONILA SVOJ DONJI VEŠ!

Vesti 18.08.2021 11:15 0

Nisu svi finansijski galantni i smatraju da je novac bolje utrošiti na bolje i pametnije stvari. pa, iako je to svadbeni dar koji poklanjate svojoj ćerki koja se udaje.

Svojoj ćerki napravila VENČANJE U ŠKOLSKOJ TERETANI, tortu umesila SAMA,  a za svadbu joj POKLONILA SVOJ DONJI VEŠ!

Šeli VotsonFoto:youtube

Jedna sasvim obična žena postala je neverovatno popularna kada se o njoj snimila emisija na televiziji TLC.

Naime gospođa Šeli Votson stekla je popularnost kada je za TLC izjavila da nakon što je dugo razmišljala o svadbenom poklonu za svoju ćerku, ipak rešila da ne preteruje s novcem, već da svoj skromni budžet ograniči na 700$.

 

A polovni veš idealno se uklapao u taj budžet, pa je odrešila kesu i pripremila iznenaženje za svoju ćerku.

Znate kako kaže stara tradicija, mlada bi trebalo da nosi nešto pozajmljeno, a majka je svojoj ćerki Britani pozajmila svoju ogrlicu za venčanje, a zatim joj je dala i nešto plavo za sreću i naravno za novu stvar odlučila se za veo. E, sad po toj tradiciji ide i nešto polovno, a ova mama odlučila je da baš to bude svadebeni poklon, odnosno seksi veš, odnosno korset koji je i sama nosila tokom svoje prve bračne noći.

Britni je bila uvređena majčinim gestom.

- Pa neću valjda da tokom svoje prve bračne noći u glavi da imam mamu i tatu? Povraća mi se od same pomisli na to! - izjavila je Britani, dok majka ko majka, smatra da je poklon upravo savršen za tu priliku i da mu ništa ne fali!

Kako štedljiva gospođa Votson kaže, u životu treba biti pametan i mudro trošiti novac nikako se rasipati na gluposti.

- Da li znate koliko se ponosim što sam za samo 700 dolara uspela da organizujem kompletnu svadbu svoje ćerke? Umesto nekog ekskluzivnog imanja, odlučili smo se da iznajmimo školsku teretanu, tortu nisam naručila kod preskupih precenjenih poslastičara već sam je sama umesila! - kaže Šeli Votson.

 

Komentari (0)
Loading