Kako je ispričala u svom videu, Sonja tvrdi da je jela samo sladoled i da je tako smršala čak pet kilograma i to bez ikakve dijete.
Sladoled svi držimo u zamrzivaču, u proseku na temperaturi od -18 stepeni Celzijusa.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
- Kada ga pojedemo sladoled se nađe na temperaturi našeg tela koja je obično oko 37 stepeni Celzijusa. Dakle, sladoled je promenio temperaturu za 55 stepeni. Što je veća ta razlika u temperaturi, naše telo troši više energije, pa samim tim i mršavite. Trik za mršavljenje je velika količina sladoleda i da ga jedete što brže jer na taj način telo troši više energije i kalorija - kaže Sonja.
E sad, Sonja je naučnica, fizičarka i sve ovo što je rekla verujemo da je utemeljeno u nauci. Ipak, ako se odlučite na ovu dijetu, naš savet je da se konsultujete sa lekarom pre nego što bila šta počnete.