Beograđani traže odgovor muža na gepeku! Supruga i ljubavnica ključevima pisale jedna drugoj poruke po kolima muškarca

Vesti 24.10.2024 20:06 0

Dve Beograđanke su uništile skup auto, jer su jedna drugoj pisale poruke ključevima po njemu!

kola

Printscreen/Instagram

Muškarac koji ima ženu i ljubavnicu sada je dobio uništen auto. Njih dve su saznale jedna za drugu i nastala je prava drama. Neobična situacija se desila se u Beogradu, na Zvezdari, gde su se dve žene svađale pišući poruke ključevima po „poršeu“ njihovog muž i ljubavnika!

Ostavi muža!

Na Instagram stranici „Moj Beograd“ objavljen je video koji je privukao veliku pažnju i ima preko 5.000 lajkova. U njemu se prikazuje nesvakidašnja situacija u kojoj su dve žene odlučile da reše problem na neobičan način. Izgleda da se radi o ljubavnom trouglu, jer su poruke bile više nego jasne. Jedna žena je ključevima napisala: "Reći ću mužu, kurvetino", dok je druga odgovorila: "Ostavi muža."

 

 

Želimo odgovor muža

Ovaj video je odmah dobio gomilu komentara i reakcija na društvenim mrežama. "Želimo odgovor muža na gepeku. Treba i njemu šansu dati da se izjasni", "Nikada mi neće biti jasno, prevario te muž, prevarila te žena, što su vam krivi oni s kojima su prevarili, valjda su krivi taj muž koji je prevario ili ta žena koja te prevarila. Oteraš muža ili ženu, a ne da juriš ljubavnika ili ljubavnicu. Ako te je jednom prevario, uvek će i šta će vam život pored takve osobe", "Ja sam se naježio na samu pomisao kako je zvučalo dok su ovo pisale", neki su od komentara.

.

Video:

 

@najzena.rs Neka nam se smeju, mi uživamo! Beograđanke u penziji igraju balet prvi put u životu! #najžena #žena #viral #viralvideos #fypシ゚ #viraltiktok #fyp #foryoupage #zena ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading