"Jako si povredila moj ego": Htela da testira dečka na prvom dejtu, a zbog ovog je savetuju da beži od njega

Tatjana Badarević Vesti 18.10.2024 22:02 0

Devojka je htela da testira reakciju dečka sa kojim je izašla na dejt

dejt

Printscreen/TikTok

 

Jedna devojka je na prvom dejtu s nepoznatim dečkom odlučila da zaštiti svoju čašu, želeći se obezbedi da joj nitko ne može nešto ubaciti te je takođe htela da testira reakciju dečka s kojim je izašla. Iako je njena namera bila da se oseća sigurno, dečko je na to reagovao vrlo negativno. Sve je potajno snimila i objavila na svom TikTok profilu.

Pred njim je na čašu stavila malu krpicu kroz koju se provuče slamčica. To je odmah uzrujalo njenu pratnju. "Doslovno ne želi da me pogleda i ne govori ništa", objasnila je ona u videu. 

Devojka je pokušala da mu objasni da nije ništa lično

Kada ga je upitala da li je sve u redu, on joj je odgovorio pitanjem: "Ti to meni ne veruješ?" Devojka je pokušala da objasni da to nije ništa lično i da je samo oprezna, s obzirom na to da je kafić pun drugih ljudi. 

 

 

"Ali, moja je obaveza, kao muškarca, da štiti svoju devojku. Ovo što si uradila zaista je povredilo moj ego", rekao joj je dečko. 

Video je sakupio skoro 4 miliona pregleda i mnogo komentara koji su bili podeljeni. Jedni su smatrali da je preterala i da nije lepo na prvom dejtu iskazati nepoverenje, dok su drugi pisali da u današnjem svetu, kada se mnoge loše stvari događaju, uvek treba biti oprezan. 

"Meni nije normalno ni što te nazvao svojom devojkom na prvom dejtu, beži od njega", "Verujem da je želeo nešto da pokuša, dobro si to učinila", "Devojko, ni ti nisi ispravno postupila", "Smatram da je dečko u pravu, ovo nije lepo od tebe", nizali su komentari. 

Bonus video:

 

@najzena.rs Komšija me pozvao na večeru! Pretrnula sam od straha kad sam ovo videla! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading