Zatekla muža na gomili sa komšinicom: Nakon toga usledio je karambol neviđenih razmera

Tatjana Badarević Vesti 18.10.2024 18:50 0

Žena je objasnila da je život bio stresan za nju i njenog supruga i mislila je da se dobro nose s tim sve dok se jednog dana nije ranije vratila s posla

prevara

Shutterstock

 

Za mnoge, varanje je znak da prekinemo odnos. Ima onih koji partnerovu neveru mogu oprostiti i zaboraviti, no velika većina to doživljava kao najveći oblik izdaje od koje nema povratka. To ruši poverenje i tera ljude da sumnjaju u svog partnera ili partnerku, što na kraju dovodi do raspada veze. Postoji mnogo načina da saznate da vas je vaš partner varao, od pronalaženja dokaza u spavaćoj sobi ili na njihovom telefonu do toga da odluči da prizna. No, jedna žena je saznala da njen suprug ima aferu već sedam godina na najgori mogući način, piše Mirror.

Žena je objasnila da je život bio "stresan" za nju i njenog supruga, koji zajedno imaju osmogodišnjeg sina, ali verovala je da su se dobro "nosili s tim" do pre nekoliko nedelja. "Sve se raspalo" nakon što je žena "uhvatila" svog muža i njihovu udatu komšinicu tokom intimnog odnosa. U objavi na Redditu, žena je napisala da su se ona i njene komšije, kojima je dala lažna imena Emili i Dejv, dobro slagali, ali da nisu bili preterano bliski, a ona je verovala da je njihov odnos samo prijateljski nastrojen.

prevara

Shutterstock

 

 

Prvo je primetila da nešto nije u redu kada je njen suprug počeo da biva "tajanstven" s telefonom, no odbacila je brige kao paranoju jer nikada nije pomislila da bi njen suprug "učinio nešto tako". "Onda, jednog dana, sve se srušilo. Morala sam neočekivano da izađem ranije s posla, naš sin je imao pola dana škole na šta sam zaboravila. Ušla sam i tamo, u našoj spavaćoj sobi, pronašla svog muž i Emili. Osećala sam se kao da je svet stao", napisala je žena.

Kad se žena te noći suočila sa svojim mužem, on je priznao da je bio u vezi s Emili nekoliko meseci. Molio je za oproštaj i insistirao da je to "glupa, impulsivna stvar", ali žena je znala da ne može ostati s nekim ko bi tako izneverio njeno poverenje. Stvari su poprimile još veći obrt kada je žena odlučila da otkrije sve Dejvu šta se dogodilo. Iako su ljubavnici krivi za aferu, oboje su bili besni jer je prevarena žena otkrila njihovu tajnu, a Emili ju je čak optužila da joj je "uništila život". 

"I moj muž i Emili su potpuno poludeli kad su saznali da sam rekla Dejvu. Moj muž je rekao da je to trebalo da zadržim  među nama i rešim to za dobrobit našeg sina. Emili me nazivala svim mogućim imenima, govoreći da nemam pravo da kažem njenom mužu i da sam joj uništila život. Čak je tvrdila da afera nije ozbiljna i da sam sve uprskala", objasnila je žena. 

prevara

Shutterstock

 

 

Dejv sada razmišlja o razvodu, a prevarena žena je već podnela zahtev za razvod od supruga. Dodala je i da dobija mnogo kritika od zajedničkih prijatelja koji tvrde da nije bila njena stvar da kaže Dejvu šta je videla. Komentatori objave, međutim, smatraju da je definitivno učinila pravu stvar.

"Emili nikada nije nameravala da kaže svom mužu, a on je imao pravo da zna. Bilo je tvoje pravo da mu kažeš, s obzirom na to da je ona spavala s tvojim mužem", napisao je jedan korisnik. Drugi se takođe složio da je žena učinila pravu stvar. "Jako mi je žao zbog tvoje boli. Tvoj muž i njegova ljubavnica moraju ovo da prihvate. Uključujući i ljutnju. Uvek im je žao kad ih uhvate", zaključio je.

 

Komentari (0)
Loading