U 34. godini postala baka, pa našla momka kojem doslovno mama može biti: Atraktivna plavuša se smuvala sa dečkom koji je isto godište kako njena ćerka

Nedeljko Tišanović Vesti 14.10.2024 17:26 0

Njihova priča je hit!

Printscreen/Facebook

Printscreen/Facebook

Rejčel Mekintajr, tridesetpetogodišnja baka iz Edinburga, započela je vezu sa devetnaestogodišnjim Turčinom Seskanom, kog je upoznala tokom odmora u Marmarisu u Turskoj. Seskan je radio kao konobar u hotelu gde je Rejčel odsela, i odmah joj je zapao za oko zbog svog izgleda. Iako je u početku bila neodlučna jer je shvatila da je mladić godište njene ćerke Bet, koja joj je nedavno porodila, Seskan je bio uporan i njihova romansa je uspela da se razvije.

Kad god je imao slobodnog vremena, provodio ga je sa mnom i postepeno smo se zaljubili jedno u drugo— izjavila je u intervjuu za britanski Miror.

Zajedničke trenutke provodili su u dugim vožnjama biciklom i na planinarenju. Rejčel je u početku bila malo oprezna i neodlučna oko upuštanja u romansu s njim jer je u septembru 2023. takođe zabavljala sa jednim konobarom iz Turske, koji je, kako je rekla, "bio s njom samo zbog vize."

Ali Seskan je drugačiji - ljubazan je, pametan, nežan, zabavan i divan ljubavnik. Nikad me nije pitao za novac i uglavnom on sve plaća kada izlazimo — rekla je zaljubljena Rejčel.

Nakon što se u avgustu vratila kući u Veliku Britaniju, par svoju vezu održava na daljinu, a u tome im pomažu redovni videopozivi. U septembru ove godine, vratila se u Tursku sa svojom jedanaestogodišnjom ćerkom Erikom tokom praznika.

Ovo je kontroverzno, ali srećnija sam nego što sam ikada mogla zamisliti. Znam da će me neki kritikovati jer sam izvela Eriku iz škole kako bih mogla posetiti svog mladog momka, ali baš me briga —  izjavila je ona za Miror, a ona i njen mlađi dečko već planiraju zajedničko putovanje na Tajland u decembru ove godine.

Rejčel je napomenula da je njihova veza postala "jača nego ikada" kada su se ponovo sreli u Turskoj prošlog meseca. Seskan se odmah svideo njenim ćerkama, iako je starija ćerka Bet prvobitno bila skeptična zbog razlike u godinama. 

Rejčel je svom dečku jasno stavila do znanja da ne želi više dece, a on se s tim složio. Veruje da će njihova ljubav izdržati razliku u godinama, a takođe smatra da to što izgleda mlađe od svojih godina pozitivno utiče na njihovu vezu. Često su je pitali da li su ona i njena ćerka bliznakinje.

Inače, Rachel ima svoj profil na platformi za odrasle, OnlyFans, a prošle godine je bila u Turskoj na zahvatu kojim je zategnula stomak.

Veselim se što ću ući u teretanu i moje telo će izgledati najbolje do sada — priča Rejčel.

Najveća prednost toga što sam tako mlada baka je to što imam puno više energije. Kada moja unuka bude malo starija, moći ću je voditi napolje i neću biti umorna kao starije bake. Ne vidim ništa loše u tome da sam baka sa 34 godine. Još me nisu kritikovali zbog toga, ali verovatno će se dogoditi. Ne smeta mi to, ljudi danas kritikuju apsolutno sve. U životu je najbitnije da ste srećni, a dok god ste srećni, daleko ćete dogurati. Želim da me moja unučica zove baka, a ne Rachel. Ona je moj anđeo — zaključuje za Miror.



Bonus video: 

 

@najzena.rs Nevenku je snaja smrtno uvredila tokom ručka! Evo šta joj je uradila #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading