Sve se sazna kad-tad! Momak poslao fotografiju svojoj devojci, a ona je zbog neobičnog detalja shvatila da je vara!

Vesti 08.10.2024 17:03 0

Devojka je pažljivo proučila fotografiju i videla jedan sitan detalj koji je otkrio da je njen momak bio s drugom!

žena

Printscreen/TikTok

Prevara i laž se uvek otkriju. Tako je jedna devojka uhvatila svog dečka u prevari i to sve zbog jednog neobičnog detalja koji je uočila na fotografiji koju joj je on poslao iz svog automobila. Ona je svoje otkriće podelila u videu na Tik Toku kako bi upozorila druge devojke da uvek dobro prouče fotografije koje im dečko šalje.

Po ovome je shvatila da je momak vara

U videu je pokazala fotografiju svog dečka koji sedi u automobilu i nosi naočare za sunce. Na prvi pogled, ništa nije neobično. Teško je uočiti šta je devojka videla pa je shvatila kako joj momak nije veran. Ali, ako pažljivije pogledate, u njegovim naočarima za sunce krije se jedan detalj – vide se noge druge devojke koje bila s njim u kolima! Nedelju dana nakon što je dobila fotografiju, devojka je saznala celu istinu.

 

@sydneykinsch check the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ #fyp ♬ original sound - Mandy Patinkin and Kathryn G

 

Video je prikupio 1,3 miliona pregleda

Devojka je objasnila da je dečko varao s više devojaka, ali sve je saznala tek nakon mesec dana. Prvo nije hteo da joj prizna šta se događa, ali njegovi prijatelji otkrili su joj sve detalje o njegovom ponašanju. Video je prikupio 1,3 miliona pregleda, a mnoge devojke su oduševljene njenim istraživačkim veštinama. „Ne znam kako si to primetila, ali svaka čast“, samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Bonus video:

 

@najzena.rs Danima je osećala miris pokvarene ribe u kući i za dlaku izbegla tragediju! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading