"Ja se ne bih ljutila“: Ana poslala dečka da joj kupi uloške, ono što je doneo oduševilo je milione žena!

Vesti 06.10.2024 15:25 0

Muškarci su često zbunjeni kada treba da kupe uloške svojim lepšim polovinama, pa su česte neobične situacije.

žena

Printscreen/TikTok

Jedan takav nesporazum dogodio se Ani i njenom dečku. Ona ga je poslala u prodavnicu da joj kupi higijenske uloške s krilcima. Ne znajući šta tačno znači "s krilcima", doslovno je shvatio ono što mu je rekla i vratio se kući s ulošcima i pilećim krilcima.

To su krilca koja je tražila

Dok je Ana snimala video, njen dečko pokušavao da objasni da je uradio ono što mu je rečeno. "Rekla je 'ulošci s krilcima'. Uzeo sam krilca. Evo, tu su krilca", pokazao je na kutiju. Kada ga je neko iz porodice pitao je li proverio s Anom na kakva krilca je mislila, on je samouvereno odgovorio: "To su bufalo krilca."

Ne shvatajući u čemu je problem, dodao je da je siguran kako su to krilca koja je Ana tražila. U komentaru Anna je napomenula da je uz to kupio i cveće za nju, njenu mamu i sestru. "On je stvarno pažljiv", dodala je. U videu se čuje Ana kako se smeje, a u opisu je napisala: "Umirem od smeha!"

"Ne bih se ljutila na njega"

Video je za samo nekoliko dana prikupio više od 12 miliona pregleda i mnoštvo komentara. "Zadrži ga. Možda je malo zbunjen, ali dao je sve od sebe i nije ni pitao za tu čudnu kombinaciju", "Ne bih se bunila, ulošci i hrana? Savršeno!", "Šta bih dala za pileća krilca dok imam menstruaciju", "Malo je zbunjen, ali mu je srce na pravom mestu", "Ljudi misle da je pogrešio, ali ovo je genijalno", "Ne bih se ljutila na njega", neki su od komentara oduševljenih žena.

Komentari (0)
Loading