Osveta prevarene žene oduševila masu: Njen potez je ostavio bez teksta čak i najbliže članove porodice

Tatjana Badarević Vesti 05.10.2024 11:01 0

Otkrila je aferu kada je pregledala njegov telefon i otkrila da imaju grupu u kojoj su joj se rugali

prevara

Shutterstock

 

Jedna žena je ostala slomljenog srca kad je saznala da se njen verenik Džonatan, s kojim je bila četiri godine, potajno viđa sa njenom prijateljicom. Nakon toga primetila je da se njeni prijatelji ponašaju pomalo sumnjivo i otkrila je da su joj to svi zajedno skrivali.

Još je okrutnije bilo od njih što su joj se rugali jer to nije ranije shvatila. Kada je na njegovom telefonu videla poruke od prijateljice s kojom ju je varao, tačno je znala šta joj je činiti.

Bila je odlučna da krene ispočetka, nestane iz njihovih života bez buke i sukoba te da povuče sav novac sa zajedničkog računa koji je imala sa verenikom.

Na Redditu je pitala da li je pogrešila što nije dopustila nijednom od svojih bivših prijatelja ili bivšem partneru da znaju gde je, iako su ju nazvali detinjastom jer je prekinula kontakt s njima. ''Otkrila sam da me varao sa zajedničkom prijateljicom nekoliko meseci, a ta grupa prijatelja zataškavala je njihovu aferu'', objasnila je, prenosi Mirror.

prevara

Shutterstock

 

 

''Svi su se ponašali čudno, pa sam pregledala njegov telefon i otkrila da imaju posebnu grupu u kojoj su mi se čak i rugali jer nisam shvatala šta se događa. Bila sam besna, a prvi poriv mi je bio da se obračunam s njima. Međutim, na kraju sam odlučila jednostavno da nestanem iz njihovih života. Očigledno je da je svaki sukob s tim ljudima bio gubljenje vremena."

Objasnila je kako je, kad je verenik idući dan otišao na posao, spakovala svoje stvari, skinula sav novac s njihovog zajedničkog računa, za koji je tvrdila da je sadržao pristojan iznos koji su odvojili za venčanje, medeni mesec i kuću, i sve je račune blokirala.

Otputovala na tri meseca

Stavila je novac na svoje račune, promenila broj i vratila se u rodni grad. Bila je toliko ljuta da je otišla na putovanje dugo tri meseca. ''Provela sam se najbolje u životu i vratila sam se kući pre dva meseca. Pronašla sam posao i odlučila opet da izlazim. Nije ništa ozbiljno, ali viđam se s jednim muškarcem oko mesec dana. Samo pokušavam da vratim svoj život na pravi put'', napisala je dalje.

prevara

Shutterstock

 

 

Međutim, nedavno su joj porodica i neki drugi prijatelji rekli kako ih njen bivši verenik i njihova grupa prijatelja ''bombarduju'' porukama na društvenim mrežama u kojima ih pitaju gde je ona i kako je. Kaže kako smatraju da je trebala barem da razgovara s njima.

''Nemam nameru to da učinim. Ta faza života je iza mene, ja doslovno nisam ništa skrivila, samo sam otišla. Nikada me više neće videti niti čuti za mene, a rekla sam najbližima da ih jednostavno blokiraju ili samo ignorišu'', zaključila je.

Bonus video:

 

@najzena.rs Mladoženja ponizio mladu! Bolje joj je da se odmah razvede! #fypシ゚viral #fypシ #najzena #žena #muž #svadba ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading