Zategla se kao praćka bez napornog treninga i gladovanja: Evo koje namirnice se pridržavala sve vreme

Tatjana Badarević Vesti 26.09.2024 09:10 0

Mišel je otkrila kako je smršala četiri konfekcijska broja bez da se odrekla hrane koju voli i dijete

Mišel Kuper

Printscreen/TikTok

 

Mišel Kuper, koja na svom TikToku daje savete o mršavljenju, otkrila je kako je za samo nekoliko meseci s veličine 48 prešla na 40.

Ona je otkrila svoje tajne mršavljenja te je objasnila da je za skidanje kilograma i održavanje težine potrebno radikalno promeniti način života.

Mišel je svojim pratiocima dala "savete za mršavljenje za žene koji su učinkoviti" te je otkrila "tri stvari" koje je "implementirala svaki dan" dok je bila na svom "putu mršavljenja".

Prvo je počela "da doručkuje slano svaki dan".

"To je značilo da sam se rešila svega poput kaše, žitarica za doručak ili tosta, ili bilo čega posebno bogatog ugljenim hidratima", objasnila je te je otkrila da se umesto toga odlučila za "jaja i slaninu, kajganu s dimljenim lososom, jaja i sočiva" te se pobrinula da ima "dosta mesa i dosta jaja za doručak".

 

 

Njen drugi savet bio je da "dramatično povećate" količinu povrća koje jedete te je istakla da su recepti koji prikrivaju ukus povrća odličan način da poveća unos.

Izbacila je grickalice

Naposletku, Mišel je otkrila da je "implementirala prozor za jelo", jer bi obično jela čim bi se probudila ujutru, sve dok "uveče ne bi otišla da spava".

Mišel je objasnila da je ranije imala "jako lošu naviku" grickanja, pa je odlučila da postavi određeni vremenski okvir za zdrave obroke.

"Kad god bih završila večeru, to je bilo to, moj prozor za jelo je bio zatvoren", rekla je te je otkrila svoj dnevni raspored: doručak u 9 ujutru, ručak u 14 sati, a večera između 18 i 20 sati.

Mišel je istakla da joj je ova metoda omogućila da izdrži više od 12 sati bez jela. Podstakla je one kojima je "dosta dijete" i žele uživati ​​"u ukusnoj hrani svaki dan" da isprobaju njen pristup.

Bonus video:

 

@najzena.rs Svakog dana doručkovala je 3 jaja Ovo su rezultati 🍳 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading