Zamalo zapalio ceo restoran, kolega se jedva spasio: Konobar spremao ručak pred gostima, pogrešan potez zamalo ugrozio živote svih

Nedeljko Tišanović Vesti 16.09.2024 18:15 0

Mogli su se naći u ozbiljnoj opasnosti...

Printscreen/Instagram

Printscreen/Instagram

 

Na društvenim mrežama pojavila se snimka iz restorana u kojoj se vidi kako je konobar priprmajući jedno jelo pred gostima uspeo previše da se zanese u pripremi jela te je uspeo da izazve pravi "mali požar".

Dok je prelivao jelo, vatra je iznenada izmakla kontroli i počela se širiti. Najpre je zahvatila obližnji stolnjak, a zatim se proširila na drugog konobara. 

Konobar na kog je pala vatra bio je u centru incidenta, reagovao je brzo i skidao je goruću odeću dok je bežao kroz restoran.

Usred opšteg haosa i uzbuđenja, uspeo je ugasiti vatru, ali scena koju su zabeležili gosti restorana bila je dramatična.

Iako je situacija bila ozbiljna, srećom, niko nije teže povređen.

Snimak koji prikazuje sve ove događaje može se pogledati u nastavku, pružajući uvid u neverovatnu nezgodu koja se dogodila.

 

Bonus video:

@najzena.rs Jezivo! Na prvom sastanku Ivanu je dečko zaključao i sakrio ključeve #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryou #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading