Vatrogasac istetovirao celo telo: "Hteo sam i lice, ali dao sam obećanje svojoj majci da neću"

Tatjana Badarević Vesti 14.09.2024 16:47 0

Nemački influenser Fabien Tietjen radi kao model i glumi vatrogasca u jednoj seriji,

tetovaže

Printscreen/Instagram

 

Nemački influenser i vatrogasac Fabien Tietjen (28) radi kao model, ali sada ima i svoj glumački debi na jednoj nemačkoj televiziji. Naime, glumi vatrogasca u istoimenoj seriji. Popularan je na društvenim mrežama, na TikToku ga prati više od 3,5 miliona ljudi, a na Instagramu ima više od 640 hiljada pratilaca.

 

 

"Sedam godina sam radio kao industrijski mehaničar i monter dizalica u čeličani. Kad je bio oglas za posao u vatrogasnoj službi postrojenja, to mi je dalo ideju da se prijavim. Prošao sam obuku u profesionalnoj vatrogasnoj stanici, a zatim sam proveo tri i po godine u vatrogasnoj stanici postrojenja", kaže Fabien za Bild.

Rekao je da neće tetovirati lice zbog obećanja majci

Često objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama te njegovi fanovi mogu videti njegove tetovaže ispod odeće. "Pre pet godina odlučio sam da se istetoviram po celom telu. Izostaviću lice, to sam obećao majci", rekao je Fabien te dodao da ima i svoju omiljenu tetovažu na nadlaktici - roditelje, sestru i rođaku.

 

 

Fabien je priznao da je bol tokom tetoviranja ponekad bila gotovo nepodnošljiva. "Tetovaže na mojim leđima nastale su tri dana zaredom. Ali to se ne preporučuje. Svaki put nakon toga imao sam temperaturu, ležao sam u krevetu u položaju fetusa i nadao se da će bol nestati", priznao je on. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading