"Nisam znala da čak i to naplaćuju": Izašla sa drugaricom u restoran, a onda su doživele pravi šok

Tatjana Badarević Vesti 13.09.2024 09:28 0

Sofi je u videu objavljenom na Tiktoku navela da je ostala u šoku kada je shvatila da restoran naplaćuje skoro 30 evra sečenje torte.

torta

Printscreen/TikTok

 

Tiktokerka Sofi Milner otišla je na rođendanski branč, odnosno kasni doručak svoje prijateljice. Odlično se zabavljala - sve dok nije došao red na rođendansku tortu.

Sofi je u videu objavljenom na TikToku navela da je ostala u šoku kad je shvatila da restoran naplaćuje 25 funti, odnosno skoro 30 evra samo za sečenje rođendanske torte. 

"Nisam znala da se ovo radi do danas. Bile smo na stvarno lepom mestu, otišle na branč, a ona je tamo kupila rođendansku tortu. Zapalili smo svećice i otpjevale Srećan rođendan, a tip je došao i rekao: "Usput, samo vam želim reći da je u redu što ste zapalili svećice i otpevali Srećan rođendan. Ali, ako vam sečemo i poslužimo tortu, to košta 25 funti", ispričala je. 

 

@itssophiemilner I can understand charging a bit but £25 just so we can eat the cake we bought After we’d spent loads on food? People in the comments acting like we showed up just with the cake 💀💀💀 people acting like it hasnt been an insanely normal thing to bring a cake to a restaurant when its your birthday pls 💀 get a grip u silly sausages. They werent even cutting and serving it lol #london ♬ original sound - Sophie Milner

 

Otišli sa tortom iz restorana 

"Nasmejala sam se jer sam mislila da se šali s nama. Čekala sam da se našali i nasmeje, ali to nije učinio, bila sam u šoku", ispričala je i rekla da su naručili bogate obroke i pili skupocena pića. 

"Tako da smo rekli: 'Samo ćemo uzeti tortu i pojesti je napolju", ispričala je i dodala da su otišli u bar i tamo pojeli tortu. 

Bonus video:

 

@najzena.rs Kolač od JEDNOG JAJETA, a ima i koru i fil 😋 ____________ #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading