"Oženio sam svoju bivšu profesorku fizičkog": Sudbina ih je na neočekivan način spojila, a evo kako su im se putevi ponovo ukrstili

Tatjana Badarević Vesti 11.09.2024 11:24 0

Njihov prvi susret dogodio se 2009. godine, kada je Skot bio samo jedan od učenika, a Helen njegova učiteljica fizčkog. Tek 13 godina kasnije, 2022. godine, nakon Skotovog povratka u rodni Stivinedž iz Birminghama, njihovi putevi su se ponovo ukrstili.

žena

Shutterstock

 

Zamislite ovo: vraćate se u rodni grad, susrećete staru poznanicu iz srednje škole, a nakon nekoliko pića i razgovora shvatite da ste na dejtu sa svojom bivšom profesorkom fizičkog! Baš je takva priča Skota Dejvisa (33) iz Stivendža, Hertfordšir, i Helen But (41),čiji životni putevi nisu su se povezali samo jednom – već dvaput.

Njihov prvi susret dogodio se 2009. godine, kada je Skot bio samo jedan od učenika, a Helen njegova učiteljica fizičkog. Tek 13 godina kasnije, 2022. godine, nakon Skotovog povratka u rodni Stivinedž iz Birminghama, njihovi putevi su se ponovo ukrstili.

dvoje

Shutterstock

 

 

Skot i Helen, oboje sada odrasli i zaposleni u školstvu, našli su se u opuštenoj atmosferi, na piću. "Nikad nismo planirali vezu, jednostavno se dogodilo", dodaje Skot.

Svi njegovi prijatelji su Helen, naravno, već poznavali jer je i njima bila profesorka. "Momci su bili uzbuđeni", smeje se Skot, prisećajući se kako su svi u školi mislili da je Helen super.

Čak i među Heleninim kolegama, koji su nekada predavali Skotu, priča je postala pravi hit. "Svi su bili presrećni zbog nas", dodaje Helen. A sada dolazi ona prava drama – kako reći roditeljima da izlazite sa svojom bivšom učiteljicom? Skot je tu igrao pametno. "Nisam hteo odmah da kažem, pa sam ih prvo upoznao s Helen, a tek nakon toga im rekao: 'Oh, usput, ona mi je nekad bila profesorka!'", priseća se kroz smeh. Na sreću, njegovi roditelji su odlično prihvatili Helen i nisu pravili nikakve drame.

Nakon dve godine zajedničkog života, sada planiraju venčanje, a  učenik-učiteljica  postala je simpatična priča za njih i sve oko njih.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading